Gang i byggeriet

Spred ordet

For tiden cykler jeg en lille tur op til stadion næsten dagligt. For bagved stadion op mod kommunens materialegård, er der ved at etablere sig en byggeplads. Her vil der om et lille års tid stå en ny bygning, som Brøndby Support skal leje sig ind i.

Efter mange års tro tjeneste er Hytten, vores elskede klubhus, efterhånden så nedslidt og fal-defærdigt, så det ikke kan svare sig, at sætte det i stand. Samtidig har kommunen i mange år ønsket at overtage grunden som Hytten ligger på, så de kan bygge en hal til deres maskiner.

Alt det administrative er nu på plads, byggetilladelser givet, entreprenøren har skrevet kontrakt og forleden dag, begyndte de så at bygge på grunden. Det bliver helt vildt spændende at følge med over den kommende tid og se, hvordan det hus, som jeg har været med til at udforme, tager form og bliver til virkelighed. Så mine daglige cykelture fortsætter lidt endnu.

Som jeg også har skrevet tidligere, så er jeg frivillig i Hytten. Sammen med en masse andre frivillige, sørger vi for, at Hytten holder åbent til alle hjemmekampe, så glade fans kan komme og varme op til kamp med en kold fadøl eller en Hytteburger. Og vi gør det, fordi vi synes at det er sjovt og at det giver noget igen, når vi ser at så mange fans hygger sig sammen.

De fleste kender mig nok som Jørn, der står i Grillen og vender burgere. Jeg har været med i Hytten i snart 11 år og har ikke kun fået mange fantastiske oplevelser ud af det, men også venner for livet.

Jeg har været brøndbyfan i mange år efterhånden. Faktisk kan jeg sætte præcis dato på den dag det skete. Det var d. 19. september 1990. Jeg var næsten lige flyttet til Danmark fra Tyskland og således født og opvokset med bundesligafodbold.

En af mine venner dengang tog med ind og se kampen, hvor jeg var overbevist om, at det blev en walkover for Frankfurt. Hvordan kunne et dansk amatørhold måle sig med et toptunet tysk bundesligahold? 90 minutter senere var jeg meget klogere……

På vej ud fra stadion stod det klart for mig, at jeg jo havde slået mig ned i Danmark og derfor var det nok også på sin plads, at holde med et dansk fodboldhold. Og hvem det skulle være, havde jeg jo lige fået et ganske godt indtryk af.

Så Brøndby blev min klub og har været det lige siden. Og da jeg for 12 år siden flyttede til Brøndby og i Mighty Colours så en artikel om Hytten og at de manglede frivillige, var der ikke langt fra tanke til handling.

Jeg kiggede forbi på en åbningsdag og talte med en meget sød kvinde, der hedder Brit og som bød mig velkommen som frivillig. Og så er det så blevet til kærlighed og sammenhold for den klub, som betyder så uendeligt meget for os alle sammen.

Nu står vi så i den heldige situation, at vi snart skal flytte ind i et nyt og bedre hus. Og så er det at vi står lidt i den samme situation som for 11 år siden. Der kommer flere mennesker i Hytten og det betyder, at vi også har brug for flere frivillige til at betjene kunderne.

Derfor en opfordring til alle Jer, der har lyst til at være en del af et fællesskab ud over det sædvanlige. Du får lidt mad og drikke, mens du er på vagt, en årlig frivilligfest og en lille ju-legave og en masse gode venner for din indsats.

Så kig forbi Hytten på en kampdag og få fat i undertegnede eller Brit, så sørger vi for at du bliver introduceret og får en prøvevagt. Vi glæder os til at se Dig.

Skrevet af

Spred ordet