Om Brøndby Support

Brøndby Support er Brøndby IFs officielle fanklub og som sådan er vores primære formål at arbejde for at Brøndby IF får den bedst mulige opbakning hvor de end spiller.

Dette arbejder vi for ved at arbejde på mange niveauer, hvor det synlige niveau primært udgøres af busture, Brøndby Tifo og eget klubhus. Vi arrangerer således busture til alle udekampe i liga og pokalsammenhæng, samt til udvalgte hjemmekampe. Vi har etableret Brøndby Tifo til at sikre at den vokale og visuelle opbakning er i top under kampene og vi har eget klubhus med åbent til alle hjemmekampe og meget, meget mere.

Vi har et ønske om at opbakningen til klubben skal falde indenfor rammerne af klubbens værdier. Brøndby Support arbejder derfor også for at fankulturen som helhed i sit udtryk er politisk og religiøst neutral og at fankulturen som helhed tager afstand fra alle former for vold og racisme.

Brøndby Supports arbejder ud fra følgende værdier, som vi mener kendetegner en Brøndbyfan og som vi derfor arbejder for at udbrede til flest mulige:

Fællesskabet (samhørigheden) på tribunerne og i dagligdagen har plads til alle, og rummer grupper og enkeltpersoner, der alle knyttes sammen af en fælles kærlighed til Brøndby IF.

Engagement (besættelse, fanatisme) udover det sædvanlige er kendetegnende for Brøndby IFs fans. Dette engagement har gjort os til Danmarks største og bedste fanskare.

Passion (lidenskab, besættelse) er det brændstof der får os til at stå sammen om at give Brøndby IF den bedst mulige opbakning, ude og hjemme.

Loyalitet (trofasthed) har præget fanklubben siden den blev etableret i kølvandet på Interbank-affæren i begyndelsen af 90erne.