Bliv medlem

STØT DEN POSITIVE FANKULTUR OG FÅ FORDELE

Brøndby Support er officiel fanklub af Brøndby IF og har siden stiftelsen i 1993 stået bag klubben. 

I foreningens unge år skabte Brøndby Support Sydsiden (Faxe-tribunen)
og fik gjort den til den legendariske tribune, som vi kender i dag.

Brøndby Support driver Hytten, hvor Brøndbyfans mødes før og efter hjemmekampene
og laver busture til ude-kampene samt udvalgte hjemmekampe.

Brøndby Support har grundlagt Brøndby Tifo
og bidrager – ud over et stort årligt økonomisk tilskud – med bogføring, regnskabs-aflæggelse samt overvågning af, at de indsamlede penge bruges indenfor Brøndby Tifos formål.

Nedenfor kan du se dine fordele som medlem 
samt det du også er med til at støtte til gavn for det store Brøndby-fællesskab.

Brøndby Support medlemskab (190 kr. årligt)

Med denne medlemskabs-type er du medlem af Brøndby Support.

(kan ændres til 18 kr. pr. måned efter 1 års medlemskab)

Som medlem af Brøndby Support får du følgende:

Som Brøndby Support medlem modtager du en bonus på 15 point på din Fanscore hos Brøndby IF.

Fanscore-programmet har til formål både at belønne klubbens mest engagerede fans og derigennem medvirke til at øge tilskuertallet til Brøndby IF’s kampe – både på hjemmebane og udebane. Fanscore rangerer således klubbens fans på baggrund af engagement med særligt fokus på fremmøde til hjemme- og udebanekampe.

Ligesom man kan opnå ekstra point for at have et sæsonkort eller billetabonnement, tilføjes der nu også bonuspoint ved medlemskab i Brøndby Support.

Du skal blot sikre dig, at du har den samme mailadresse hos Brøndby Support som den der bruges på Mit Brøndby (samt ikke have udestående betalinger hos Brøndby Support).

Som medlem af Brøndby Support har man tidligere haft gratis adgang til én specifik kamp om året – omkring fanklubbens fødselsdag. 

Dette ændres nu, så alle registrerede medlemmer nu modtager en billetvoucher per sæson via Mit Brøndby.

Voucheren giver mulighed for at trække én gratis billet til en valgfri kamp på Brøndby Stadion i 3F Superligaens grundspil (foruden kampe mod FC København).

Såfremt du allerede har et sæsonkort, så har du her muligheden for at hive en ven med og give ham/hende en oplevelse på Brøndby Stadion.

Som medlem af Brøndby Support får du rabat på udvalgte produkter i Brøndby Shoppen.

I den fysiske shop skal du blot fremvise dit elektroniske medlemskort, når du handler.

Hytten er hjertet for Brøndby Supports aktiviteter. Her drives fanklubben i det daglige og her afholdes diverse udvalgs-møder. Til hver hjemmekamp sørger vores frivillige for, at Brøndbyfans kan mødes før og efter kampen.

Som medlem af Brøndby Support kan du til hjemmekampe købe klippekort i Hytten og dermed spare penge på mad og drikke.

Et klippekort koster 175 kr. og der er 10 klip på hvert klippekort – med et klippekort kan du fx købe 6 øl for 175 kr. og dermed spare 50 kr.

Du skal blot fremvise dit elektroniske medlemskort i baren, før du handler.

Vi ses i Hytten – hvor Brøndbyfans mødes!

Brøndby Support arrangerer bustur til Brøndbys kampe og som medlem sparer du 100 kr. pr. tur.

På en bustur med Brøndby Support er alle velkommen, og vi sender altid min. en bus afsted.

Til de store ture vil der være forkøbsret for medlemmer af Brøndby Support.

Som medlem af Brøndby Support er du med til at støtte vores arbejde for den positive fankultur.

Bag vores udmeldinger, interviews og udtalelser i pressen, bag driften af vores eget klubhus, flyture og busture i indland og udland, ligger et stort stykke arbejde, som ofte foregår mere i det skjulte.

Ugentlige sikkerhedsmøder
Vi deltager i ugentlige sikkerhedsmøder med klubben og SLO-teamet, hvor vi sikrer, at vores medlemmer og det bredde fanfællesskab har en stemme. Her vendes de kommende kampe og der evalueres på de overståede kampe. Her har vi mulighed for at påvirke planlægningen af en kamp samt komme med de oplevelser, vi og vores medlemmer har haft til kampene..

Møder mellem klub og fans
Vi deltager i møder med klubben og de andre fanrepræsentanter, når vi samles med jævne mellemrum for at diskutere tilstanden i klubben. Her er vi med til at skabe en god dialog og forståelse imellem alle parter.

Dialog med Politiet
Vi har jævnligt dialog med vores politi-kontakt om lavpraktiske gøremål – fx omkring busser til en given kamp eller særlige tiltag til en hjemmekamp. 
Vi har desuden en løbende dialog med Politiet for at sikre at det store flertal trygt kan gå til fodbold samt sikre at kampene håndteres bedst muligt.

Udebane-SLO og Good Hosting
Vi stiller med en udebane-SLO til hjemmekampene, så Good Hosting princippet forankres, vi kan italesætte dialogen på tribunen, og sprede viden om god håndtering af fans af alle typer. Det er både med til at afværge eventuelle konflikter, gøre udefans trygge, og et “tak for i dag” – selvom når udeholdet går hjem med et nederlag. Det sætter et eksempel over for de klubber, som vi besøger. Håbet er at gå forrest og inspirere andre klubber til en god håndtering af udebanefans.

Nationalt og politisk arbejde
Vi deltager på nationalt plan hos Danske Fodboldfans (DFF), både i deres årlige seminarer, hvor aktuelle emner i Fan-fodbolden-verdenen vendes, men også i form af involvering i arbejdet, da vores formand også sidder i DFF’s bestyrelse. Det er vigtigt for os, at vi også på det plan deltager aktivt i arbejdet med at sikre fodboldfans rettigheder og muligheder for at følge deres hold.

Når justitsministeren, Rigspolitiet eller Divisionsforeningen inviterer til møder, prioriteres vi med en plads ved bordet, enten ved direkte invitation eller via DFF. Således deltager vi f.eks. i arbejdsgruppen nedsat af vores tidligere justitsminister, således at vi har direkte indflydelse på de tiltag, der kommer ud af det.

Alt dette er du OGSÅ med til at støtte med dit medlemskab!

Se også vores andre medlemskabs-typer:

Brøndby Women - fritlagt

Brøndby Women Fanklub (50 kr. årligt)

Med denne type er du udelukkende medlem af Brøndby Women Fanklub og støtter deres arbejde for Brøndby IFs kvinde-hold direkte med et årligt beløb på 50 kr.

Brøndby Support + Brøndby Women Fanklub (225 kr. årligt)

Med denne type er du både medlem af Brøndby Support samt Brøndby Women Fanklub.

(kan ændres til 21 kr. pr. måned efter 1 års medlemskab)

Kombi-medlemskab (240 kr. årligt)

Med et Kombi-medlemskab er du medlem af Brøndby Support & Fanafdelingen.

(kan ændres til 22 kr. pr. måned efter 1 års medlemskab)

Kombi-medlemskab + Women (275 kr. årligt)

Med et Kombi-medlemskab + Women er du medlem alle 3 steder - samlet i ét medlemskab (Brøndby Support,  Fanafdelingen & Brøndby Women Fanklub).

(kan ændres til 25 kr. pr. måned efter 1 års medlemskab)