Hvorfor være medlem?

Som medlem af Brøndby Support er du med til at støtte vores arbejde herunder ikke mindst også Brøndby Tifos – i sidste ende er du med til at give din opbakning til Brøndby IF. Du støtter samtidig udbredelsen af en fankultur, der baserer sig på værdierne passion, loyalitet, engagement og fællesskab. Så hvad enten du står på Sydsiden, eller hører kampene på P3, kan du med et medlemskab bidrage til, at fankulturen omkring Brøndby IF vokser sig stærk med udgangspunkt i disse værdier.

Foto: Robert Hendel

Som medlem har du også en række håndgribelige fordele; blandt andet den årlige gratiskamp omkring fanklubbens fødselsdag d. 30. april, billigere mad- og drikkevarer i Hytten samt rabat på spillertøj i Brøndby Shoppen (gælder ved fremvisning af medlemskort i selve Brøndby Shoppen).

Du har som medlem også rabat på Brøndby Supports busture, der bringer dig nemt og billigt til og fra alle udekampe og udvalgte hjemmekampe i Superligaen og pokalturneringen samt på eventuelle Europa rejser, og du får også rabat til foreningens øvrige arrangementer som blandt andet fester, bordfodboldturneringer og backgammon-turneringer.

 

Foto: Robert Hendel

Hvis du ikke allerede er medlem, håber vi snart at kunne byde dig velkommen i Brøndby IF’s officielle fanklub, Brøndby Support.

Alt, du skal gøre, er at følge linket nedenfor:

BLIV MEDLEM AF BRØNDBY SUPPORT!