Udvalg

De mange frivillige der hver dag arbejder for at holde Brøndby Support på toppen er organiseret i en række udvalg af forskellig karakter. De fleste udvalg er åbne udvalg, udvalg der er åbne for alle medlemmer og Brøndby Tifo er også åbent for ikke-medlemmer. Nogle få udvalg relaterer sig til bestyrelsesarbejdet og er besat af bestyrelsen og enkelte frivillige valgt af bestyrelsen.

Hytte- og Grilludvalget

Ansvarlig: Jette Schiewitz
Kontaktperson i bestyrelsen: Jette Schiewitz

Hytte- og grilludvalget står for at drive Brøndby Supports klubhus for alle Brøndby fans – både medlemmer og ikke medlemmer.

Hytten er Brøndby Supports klubhus. Stedet er mest kendt for at være mødested for mange Brøndbyfans på kampdage, men også udenfor kampdage er Hytten et stort aktiv for fanklubben. Hytten lægger lokaler til mange udvalgsmøder og arbejdsdage, ligesom det er her mange arrangementer afholdes. Uden Hytten, ville meget af det arbejde der udføres i Brøndby Support og Brøndby Tifo regi ikke være muligt. Hytten er således et væsentligt aktiv for ALLE Brøndbyfans, også de der ikke selv benytter sig af stedet.

 

Aktivitetsudvalget

Ansvarlig: Simon Jensen

Aktivitetsudvalget sørger for aktiviteter omkring medlemmer og ikke-medlemmer. Det værende dels på kampdage, og arrangementer herudover. Arrangementerne kan variere fra år til år, men kan eksempelvis være følgende:

  • Fødselsdagsfest
  • Brøndby dag
  • Bordfodboldturnering
  • Fodboldturnering
  • Fester
  • Spillermøder
  • Underholdning på kampdage

 

Brøndby Tifo

Ansvarlig og Kontaktperson i bestyrelsen: Sarah Agerklint

Brøndby Tifo er ubetinget Brøndby Supports mest synlige udvalg. Brøndby Tifo varetager på vegne af alle Brøndbyfans en række opgaver der har som mål at øge den vokale og visuelle opbakning til Brøndby IF. Det vil sige at både medlemmer og ikke-medlemmer er mere end velkomne, da et af Brøndby Tifos fornemmeste mål er at samle fangrupperne om opbakningen til Brøndby IF. Brøndby Support har opbygget rammerne for Brøndby Tifos arbejde og støtter hvert år Brøndby Tifo økonomisk, samt med blandt andet økonomi-styring, bogføring, indkøb, lokaler, lagerplads m.v.

 

Awayudvalget

Ansvarlig og Kontaktperson i bestyrelsen: Jette Schiewitz

Brøndby Support arrangerer ture til ALLE udekampe i Superligaen og til de fleste kampe i pokalturneringen og Europa Cuppen. Busturene har udviklet sig fra den klassiske ud-og-hjem-oplevelse, til at de i dag kan strække sig over det meste af en dag, med prematch arrangementer hvor fansene mødes på en eller flere pubber i byen hvor kampen skal spilles.

I de senere år er vi også begyndt at vende busturene, således at der køres fra eksempelvis Jylland og Fyn til kampe på Brøndby Stadion. Disse ture bliver altid annonceret på forsiden af denne hjemmeside – så følg med, hvis du vil opleve en kamp på Brøndby Stadion til en overkommelig pris.

På busturene til udekampene er der salg af øl og vand til rimelige priser og kampbillet er som udgangspunkt altid med i prisen for en bustur. På turene til Brøndby Stadion er der salg af øl og vand, ligeledes til rimelige priser.

 

IT-udvalget

Ansvarlig og kontaktperson i bestyrelsen: Mike Lyngaa

Brøndby Supports IT-udvalg driver en række hjemmesider og et velbesøgt forum:

Endvidere er IT-udvalget ansvarligt for foreningens IT-udstyr og driften deraf.

 

Kontorudvalget

Ansvarlig: Sarah Agerklint
Bestyrelsesudvalg

Brøndby Supports kontor bliver løbende udviklet for at optimere servicen overfor medlemmerne og for at sikre at der er orden i foreningens sager.

 

Medieudvalget

Ansvarlig og Kontaktperson i bestyrelsen: Frederik Frohn

Medieudvalget sikrer en god og flydende opdatering af foreningens hjemmesider og stod i sin tid for udgivelsen af medlemsbladet Mighty Colors. I første omgang varetager udvalget opdatering af brondbysupport.dk og gallerierne, men på lidt længere sigt er det meningen at også opdateringen af foreningens øvrige hjemmesider og moderationen af SSO kommer ind under medieudvalget.

Medieudvalget redigerer helt eller delvist følgende medier:

 

Merchandiseudvalget

Ansvarlig: Morten Nielsen

Merchandiseudvalget udvikler nyt merchandise, der produceres og sælges i vores særlige merchandise-webhop samt i Hytten og på stadion på kampdage.

Medlemsudvalget

Ansvarlig og Kontaktperson i bestyrelsen: Frederik Frohn

Medlemsudvalget er oprettet 2017 og har fokus på at få flere medlemmer til foreningen samt bevare de eksisterende medlemmer.

Fanpolitisk udvalg

Ansvarlig og kontaktperson i bestyrelsen: Sarah Agerklint

Fanpolitisk udvalg er et bestyrelses udvalg, som ofte består af formand, pressetalsmand, samt en repræsentant fra medieudvalget. Her foregår dialog med de øvrige fangrupperinger, samt hurtige aktioner i forbindelse med udmeldinger.

 

DFF kontaktperson

Sarah Agerklint

 

Fanafdelingen kontaktperson