Busture

Brøndby IFs fans er uden sammenligning Danmarks mest rejsende fans. Hvor Brøndby IF end spiller, er opbakningen altid stor. Som medlem af Brøndby Support har du mulighed for at komme på tur med ligesindede når Brøndby IF rykker teltpælene op for at underholde tilskuerne i andre landsdele – og i nogle tilfælde kan du ligefrem komme på tur når Brøndby IF spiller hjemme på Brøndby Stadion.

Busturene er samtidig en god lejlighed til at møde andre Brøndbyfans, og ofte fører turene til mange bekendtskaber og livslange venskaber ligesom mange røverhistorier tager deres udgangspunkt i turene.

Så har du det blå-gule blod rullende i årerne skal du naturligvis med Brøndby Support på tur og være med til at føre traditionen videre – at enhver Brøndbyfan med respekt for sig selv har adskillige udekampe på bagen. Der er simpelthen ingen undskyldning for ikke at hanke op i et par venner og få tilmeldt jer Brøndby Supports busture.

Billetten er inkluderet i prisen
Som udgangspunkt er billet til kampen inkluderet i prisen på ture til udekampe i Superligaen. Med billetpriserne til udekampene i mente kan det blive til ganske betragtelige beløb der spares – det kan faktisk blive til et sæsonkort set over en hel sæson.

Brøndby Support arrangerer i dag flere forskellige typer busture:

  • Udekampe i Superligaen og pokalturneringen
  • Udvalgte hjemmekampe
  • Busture med prematch-arrangement

Busture med Brøndby Support
Brøndby Support arrangerer busture til alle udekampe i Superligaen og pokalturneringen, og vi har typisk opsamling i København, Brøndby, Ølby St, Ringsted, Slagelse, Odense og Fredericia. Turene vil blive slået op på forsiden efterhånden som de bliver sat til salg. Busturene købes i medlemsportalen, både som medlem og ikke-medlem. Som medlem af Brøndby Support sparer du 75 kr på din tur.

Busture til udvalgte hjemmekampe er et tilbud der dækker over busture fra Jylland over Fyn til Brøndby Stadion. En tur tager i reglen sit udgangspunkt i Nordjylland og samler ellers op ned gennem Jylland og på Fyn, de præcise opsamlingssteder vil fremgå af nyhederne på forsiden, efterhånden som turene bliver sat til salg i medlemsportalen.

Busture med prematch-arrangement er ture, der starter tidligere end almindelige busture, således at der er tid til at varme op på et værthus/bar i byen hvor kampen spilles inden man begiver sig det sidste stykke til stadion. Brøndby Support sørger for at have arrangeret et mødested hvor alle medlemmer af Brøndby Support er velkommen.

Tilmeld dig busturene – og spar penge med et 3-turskort
Er du rimeligt fast deltager på busturene kan du overveje at købe et 3-turskort, der betyder en pæn besparelse i forhold til prisen på 3 x 1 tur. Et 3-turskort gælder 1 år fra købsdatoen og koster blot 825,- kroner, hvilket betyder besparelser på 225 kr. i forhold til normalprisen for 3 busture.

Køb dit treturskort her

3-turskort er kun for medlemmer af Brøndby Support. Er du endnu ikke medlem, kan du melde dig ind her.