BS 30 år: Hampenberg & Yepha, Falderebet, lodtrækninger m.v.

2. Pinsedag fejrer vi Brøndby Supports 30 års fødselsdag. Det sker før og efter kampen mod FC Nordsjælland, og vi lægger op til et brag af en fest med bandet Falderebet og lodtrækninger før kampen samt Hampenberg & Yepha på scenen efter kampen.

Husk, at du kan komme gratis ind til kampen som medlem af Brøndby Support!

Hytten åbner denne dag kl. 13:00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 25 kr. og sodavand for blot 15 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).

Både medlemmer samt ikke-medlemmer er velkomne i Hytten – både før og efter kampen!

 

Program for fødselsdagen:

Kl. 13.00: Hytten åbner
Kl. 13.00: Happy hour (fortsætter til kl. 14.00).
Kl. 14.15: Carlsberg giver en omgang i Hytten
Kl. 14.30: 1. lodtrækning på indleverede klippekort
Kl. 15.00: Falderebet spiller fra scenen (til kl. 15.30).
Kl. 15.45: 2. lodtrækning på indleverede klippekort
Kl. 16.15: Falderebet spiller fra scenen (til kl. 16.45).
Kl. 17.00: Sidste udskænkning i barene
Kl. 17.15: Hytten lukker og vi går på stadion
Kl. 18.00: Brøndby IF – FC Nordsjælland
Kl. 20.30: Hampenberg & Yepha spiller fra scenen
Kl. 23.00: Sidste udskænkning i barene
Kl. 23.30: Hytten lukker

Faldetrebet band-26 CREDIT THORLEIF RAVNBAK

Falderebet
Tilbage i Brøndby Supports unge år (1997) fyrede Magtens Korridorer bl.a. “Hestevisen” af til en BS mesterskabsfest. De er dog sidenhen blevet så store, at budgettet ikke lige rakte til dem 😉
MEN vi har fundet et band, der dufter lidt at det samme: Falderebet, som har været opvarmnings-band til Magtens Korridorer, som de også deler trommeslager med.

“Magtens Korridorer stadfæstede deres position som tophold i dansk rocks lille superliga, mens Falderebet spillede sig i position til at man nok bliver nødt til at udvide den superliga. De er et band – med en klang, en karakter og en klasse – som den danske rockscene har ventet på længe.”

Så flotte ord skrev anmelder Mads Kornum fra Side33 om Falderebets koncert i Store Vega i slutningen af december 2022, hvor de spillede support for Magtens Korridorer.

Med et potent, melodiøst og insisterende udtryk, er Falderebet et nyt orkester på den danske musikscene – bestående af profilerede og erfarne musikere fra den københavnske undergrund. Som en slags musikalsk eksponent for ’Nordic Noir’, tager Falderebet udgangspunkt i ’Støjpop’, inspireret af den nye bølge af post-punk fra Stuttgart.

Falderebet kommer og spiller 2 x 30 min før kampen – Ta’ godt imod dem!

Morten Hampenberg (©HEIN Photography)

Hampenberg & Yepha
DJ Hampenberg er bl.a. kendt for numrene Grab that thingDuck Toy. Efter kampen kommer han og Yepha og blæser taget af Hyttens scene.

Hampenberg & Yepha har væltet venues i to årtier og gør det som kun få kan. Med en af Danmarks dygtigste live-performere og en af landets mest erfarne DJs, er der altid festgaranti og de imponerer med et tight show i verdensklasse.

Yepha

Hampenberg & Yepha har siden deres første store fælles hit Skub til taget modtaget 4 platin-plader for single downloads og i nyere tid høstet over 15 millioner streams. Derudover har de ramt 1. pladsen på den Officielle Dancechart hele 5 gange. Drengene har masser af nyt i støbeskeen og ser frem til at spille Danmark tyndt igen i 2023.Lodtrækning om fede præmier
Vi trækker af 2 omgange lod fra scenen blandt alle indleverede klippekort.

Du kan vinde nedenstående præmier:
Mads Hermansen handsker fra Select Signeret, gavekort fra InkByHans, Lakrids fra Johan Bülow, Kopper/Bog fra 3Point, gavekort fra Skin Tattoo, trøje fra Brøndby Vintage, BS 30 års merch, billetter til Maccallan Derby + 10 fl. tuborg fra Klampenborg Galopbane, billetter til Knock Knock Comedy Club, Havenisse fra Brøndby Shoppen, Brøndby IF Matchworn Trøje, Brøndby IF VIP-lounge billetter, diverse præmie-pakker fra boliglab.dk

Se detaljeret gavebord herHytten er åben før og efter kampen

Der vil denne dag være følgende 2 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand:

Inde-baren (sidste udskænkning kl. 17.00)

  • Salg af drikkevarer
  • Salg af merchandise

Grillen (sidste udskænkning kl. 16.45)

  • Salg af drikkevarer
  • Salg af mad

Før kampen kan du i Grillen desuden købe Hytteburger, Flæskestegssandwich, Pølser, toast og pommes frites.

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes

Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top. Det er også årsagen til, at du ikke kan komme ind i Hytten 30 min før kampstart og handle – Vores frivillige skal jo også på stadion og støtte drengene som alle andre.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er selvfølgelig velkommen i Hytten før og efter kampen.

Endnu ikke medlem? Meld dig ind her og spar penge i Hytten

 

 

Udvalget i Hytten

I Hytten kan du til denne kamp købe Carlsberg, Tuborg Classic, 1664, Carlsberg 1883 samt Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry, diverse sodavand samt kildevand og Cocio. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser HER.

Vi glæder os til at se dig i Hytten!

Adressen til Hytten er Brøndby Stadion 42

Nyt klippekort-system i Hytten

Efter mange år med det ellers ikoniske fysiske klippekort skiftede vi i 2022 over til en ny og elektronisk løsning. Der sælges derfor nu kun de nye klippekort.
Gamle klippekort kunne bruges frem til udgangen af 2022, men er nu IKKE længere gyldige.

Husk, at du kan komme gratis ind til kampen som medlem af Brøndby Support!

Skrevet af

Spred ordet