Brøndby Support 30 år: Kom gratis til kampen d. 29/5!

Når vi 2. Pinsedag får besøg af FC Nordsjælland på Vilfort Park vil der som medlem af Brøndby Support være mulighed for at trække 1 gratis billet.

Brøndby Support er stiftet d. 30.04.1993, og det er en tradition, at man som medlem kan komme gratis til en hjemmekamp omkring foreningens fødselsdag, hvor dette også fejres i Hytten før og efter kampen.

 

Træk billet via unik kode
Du vil derfor som medlem kunne trække 1 gratis kampbillet ved at benytte en unik kode (så længe der er billetter til salg).

Der kan vælges blandt alle ledige pladser på enten SYDSIDEN eller NORD

Du skal gøre følgende for at få en gratis kampbillet:

  1. Send en mail til kontoret@bif-support.dk med dit navn og medlemsnummer
  2. Vi sender en unik kode tilbage manuelt (så snart vi ser mailen)
  3. DU logger ind på via billet.brondby.som
  4. Vælg kampen Brøndby IF – FC Nordsjælland
  5. Vælg plads
  6. Brug koden som “betaling”

 

Bemærk, at der grundet et højt antal solgte sæsonkort, er et begrænset antal pladser til salg til denne kamp. Du skal derfor trække din gratis billet snarest muligt for at gøre brug af muligheden.KAMPDAGS-FEST D. 29/5

Vi laver en stor kampdags-fejring før & efter kampen mod FCN d. 29/5, hvor der vil ske en masse fede ting i Hytten. Vi er ved at lægge den sidste hånd på et vildt lækkert program. Det vil selvfølgelig blive lagt op, så snart dette er klart.

LØRDAGS-FEST D. 17/6
Vi slutter af med et brag af en fest lørdag d. 17/6 – en fest du simpelthen bare ikke vil gå glip af! (Program og tilmelding kommer i næste uge)

Endnu ikke medlem? Meld dig ind her!

Skrevet af

Spred ordet