Nyt klippekort-system i Hytten

Efter mange år med det ellers ikoniske fysiske klippekort skifter vi nu over til en ny og elektronisk løsning. Det betyder, at vi fra søndag d. 08.05.2022 kun vil sælge de nye klippekort.

UDGÅR – SLUT 2022

Du vil selvfølgelig stadig kunne bruge gamle klippekort i resten af 2022.

Der er mange årsager til, at vi nu skifter væk fra de genkendelige klippekort og over til en ny og moderne løsning. Først og fremmest er der et stort ønske fra bestyrelsen om i højere grad at kunne se, hvad klippekort bruges til. Det vil gøre det nemmere at sørge for nok øl og i særdeleshed mad tilrådighed til glæde for alle jer.

Derudover sparer vi udgiften til køb af klippekort, og vil derfor nemmere kunne holde priserne i Hytten nede.

Løsningen er også langt mere fremtidssikret, og vores håb er, at vi inden for en overskuelig fremtid kan tilbyde digitalt medlemskort, hvor også klippekort ligger. Det ligger dog ikke lige inden for 2022, men vi fodboldfans er jo gode til at drømme.

De nye klippekort
Som nævnt er den nye løsning elektronisk, og klippekort vil fremover blive printet direkte fra vores kasseprintere, og hvis ikke du bruger hele klippekortet, så får du blot et nyt med det resterende klip på – til brug næste gang du går i baren.

Vi håber, at I vil tage godt imod tiltaget, og at I vil bære over med vores frivillige i barerne, hvis ikke alt lige spiller 100% fra dag 1.

 

Skrevet af

Spred ordet