Kampdag i Hytten med dialogmøde før kampen

Efter en dejlig sejr i Horsens skal der på søndag følges op på denne, når den nuværende 2’er i Superligaen, Randers kommer på besøg på Vilfort Park.

Der er rigtigt godt gang i billetsalget, så der forventes mange til denne kamp!

Hytten åbner denne dag kl. 12:00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 20 kr. og sodavand for blot 10 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).

Både medlemmer samt ikke-medlemmer er velkomne i Hytten – både før og efter kampen.

Efter kampen lukker Hytten kl. 21.00.

Dialogmøde før kampen
Ovenpå den seneste tids online debatter, hvor der desværre har været alt for meget splittelse mellem os Brøndbyfans, så har Brøndby Support opfordret til et åbent dialogmøde i Hytten, hvor der vil kunne blive stillet spørgsmål direkte til repræsentanter for både Brøndby Support, Alpha og Fanafdelingen samt til Fanrepræsentanten.

Dialogmødet afholdes i Hytten fra kl. 13.00 – 14.00.

Velkomst til Ohi og Vallys
Brøndby Support byder som altid vores nye spillere velkommen med blomster m.v. lige op til kampstart, og vi er sikre på, at der trods holdningen fra Alpha, vil være en masse, der tropper op på søndag og er med til at Vallys også bliver kaldt ned med en spillersang og en Fenerbahce.

Foto: Robert Hendel

Der vil denne dag være følgende 2 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand:

Inde-baren (sidste udskænkning kl. 14.55)

  • Salg af drikkevarer
  • Salg af merchandise

Grillen (sidste udskænkning kl. 14.40)

  • Salg af drikkevarer
  • Salg af mad

Før kampen kan du til denne kamp desuden købe Hytteburger, flæskestegssandwich, toast og pommes frites. Derudover gentager vi succesen med kyllingeburgeren.

Nyt klippekort-system i Hytten
Efter mange år med det ellers ikoniske fysiske klippekort skifter vi nu over til en ny og elektronisk løsning. Der sælges derfor nu kun de nye klippekort.
Du vil stadig kunne bruge gamle klippekort i resten af 2022.

 

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top. Det er også årsagen til, at du ikke kan komme ind i Hytten 30 min før kampstart og handle – Vores frivillige skal jo også på stadion og støtte drengene som alle andre. Til et derby og store kampe lukker vi tidligere end normalt før kampen.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er selvfølgelig velkommen i Hytten før og efter kampen.

Endnu ikke medlem? Meld dig ind her og spar penge i Hytten

 

 

Udvalget i Hytten
Hytten kan du til denne kamp købe Carlsberg, Tuborg Classic, 1664 Blanc, Carlsberg 1883 samt Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry, diverse sodavand samt kildevand og Cocio. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser
HER.

Vi glæder os til at se dig i Hytten!

Adressen til Hytten er Brøndby Stadion 42

Skrevet af

Spred ordet