Dialogmøde søndag d. 28. februar

Som nævnt tidligere, så har vi sammen med Brøndby IF taget de første skridt til et øget samarbejde og dialog omkring tifoer til Brøndby IFs kampe. Vi har afholdt en række møder, hvor fokus har været på at finde fælles løsninger, så Brøndby stadion igen kan danne rammen om den bedste opbakning og atmosfære og vi Brøndbyfans skal kunne få lov til at vise, hvorfor vi, med rette, bliver betegnet som værende Danmarks bedste fans. 

Søndag d. 28. februar kl. 10.00 vil der på 1964 være et åbent dialogmøde, hvor temaet vil være fans, sikkerhed, opførsel og dialog i forbindelse med Brøndby IFs kampe. På vores opfordring har man til dette møde valgt at invitere eksterne folk med erfaringen med dialog i forhold til fodboldfans. Vi ser meget frem til at disse personer kan være med til at klub og fans kan få større forståelse for hinandens verdener.

Vi glæder os til at se en masse engagerede og passionerede Brøndbyfans denne dag.

Brøndby Support

— 

Første udmelding fra Brøndby Support kan ses her:  

Brøndby Support og Brøndby IF i positiv dialog om kampafvikling.

— 

Udmelding fra Brøndby IF kan ses her: 

Forbedret samarbejde med Brøndby Support/Brøndby Tifo     

— 

Artikel om emnet på AHO:

Dialog og tillid frem for straf og konflikter.

Skrevet af

Spred ordet