STOR sommerkonkurrence med fede præmier

Vind sæsonkort, trøjer med autografer og busture

Vil du have fingrene i en af ovenstående præmier? Så skaf et eller flere medlemmer til Brøndby Support og deltag i lodtrækningen om følgende præmier:

  • 1 sæsonkort til sæsonen 2009/2010
  • 3×1 hjemmebanetrøje med autografer
  • 3×1 udebanetur til efterårssæsonen 2009
  • 5 Halstørklæder

Sådan deltager du
For hvert medlem, du skaffer, deltager du med en lodseddel i lodtrækningen. Jo flere medlemmer – desto flere vinderchancer har du altså!
Der er to måder, vi kan registrere dine nyanskaffede medlemmer på:

1) Den, du får til at melde sig ind, skriver følgende på webshoppens kommentarfelt: ?Anbefalet af medlem (dit medlemsnummer).?Så noterer vi dette og lægger en lodseddel med dit navn i hatten, hver gang vi får en tilmelding anbefalet af dig.

2) Du samler kvitteringer ind fra de medlemmer, du har skaffet, og sender dem til os:
Brøndby Support, Brøndbyvester Blvd. 4, 2605 Brøndby.

NB! Det nye medlem, du har anbefalet, vil FØRST tælle som registreret i dit navn, NÅR vedkommende har betalt indmeldingsgebyret.
Konkurrencen løber i juni og juli måned. Vinderne offentliggøres på Brøndby Supports website i løbet af august, og de heldige/ihærdige får direkte besked.

Print ud: Hjælp til dig
Hjælp dig selv og de venner, kolleger, bekendte eller andre, du anbefaler at melde sig ind ved at PRINTE denne beskrivelse af konkurrencen ud. Her står, hvordan de melder sig ind og får registreret dig som den ?ansvarlige?, så du kan deltage i lodtrækningen.
ANBEFAL ET MEDLEM

Sommerhilsener
Brøndby Support

Skrevet af

Spred ordet