Efterlysning

Uden dem var Brøndby Support ingenting, og uden dem var fankulturen omkring Brøndby IF aldrig nogensinde blevet så stærk. Der snakkes naturligvis om de mange frivillige, der uge efter uge lægger bunker af timer i arbejdet omkring Brøndby Support.
Kunne du også tænke dig at gøre en forskel, så står vi netop nu og mangler folk til følgende opgaver:

Ungdoms- og børneudvalgene
Har du lyst til at præge de mennesker, der skal tage over, når vi andre bliver for gamle? De børn og unge som skal sikre, at det også i fremtiden er en festlig oplevelse at følge Brøndby? Så meld dig som frivillig blandt Brøndby Supports skare af friske drenge og piger, der arbejder med børn og unge.
Der er masser af muligheder for at hjælpe til: Ansvarlig på familie busture, idémager til fede arrangementer for de unge, hjælp med tifo værksted til de mindre og meget mere.
Vi kan altid bruge folk til at lave arrangementer for de mange børn og unge, så hvis du sidder med en lyst til at bruge nogle af dine timer i selskab med yngre Brøndbyfans, så send os meget gerne en mail.
Skriv lidt om dig selv, og fortæl hvad du er interesseret i at lave.
Klik her og send en mail til børne- og ungdomsudvalget

Programmør til internetgruppen
I marts måned lancerede vi en ny hjemmeside, og det har været et tiltrængt løft, men vi har stadig langt flere ønsker for vores hjemmeside, og måske er det dig vi mangler for at indfri dem?
Vi har brug for en programmør, der behersker programmeringssproget PHP, og har kendskab til MySQL. Det vil være en fordel, at personen har kendskab til Joomla. Dertil vil det være ønskeligt, at personen kender til administration af linuxmaskiner.
Vi har både brug for folk, der kan hjælpe med mindre opgaver, og folk der ønsker at indgå på mere fast basis med udvikling af hjemmesiden. Kan du bidrage med noget af ovenstående, så send os gerne en mail, så vi sammen kan se på, hvordan du kan hjælpe os.
Klik her og send en mail til it-udvalget 

Derudover har vi selvfølgelig altid brug for friske folk blandt vores skare af frivillige. Du kan hjælpe til i Hytten, på busturene, i Brøndby Tifo eller et helt fjerde sted. Så hvis du gerne vil være med til at sætte dit præg på fankulturen omkring Brøndby, så send os endelig en mail.
Klik her og send os en mail

Skrevet af

Spred ordet