Afstemning: Maj måneds bedste spiller?

I marts måned tog Alexander Farnerud titlen og i april var det Max Von Schlebrügge der løb med hæderen som månedens spiller, men hvilken spiller har holdt fanen højest i maj måned hvor det ellers er skuffelse over det kiksede mesterskab der præger hukommelsen?

Spændende afstemning

Helt åbent er det i hvert fald! 4 mål af Farnerud, 2 af Duncan og et enkelt fra både Max og Holmen sender dem ind som klare kandidater, men selvom han har måtte hente bolden ud af nettet 7 gange så har Stephan disket op med nogle feberredninger. Og hvad med tilbagevendte Jon Jönsson eller stabile Randrup? Alle har de endnu én kamp til at overbevise dig om at de skal være månedens spiller.

Mandag udkommer Brøndby Supports nyhedsbrev nr. 3, 2009 og her kan du afgive din stemme til den spændende afstemning. Udover afstemningen kommer vi med gode bud på, hvad du kan bruge sommerferien på, hvornår du kan overvære første træning efter ferien og hvornår den årlige Brøndby Dag afholdes.

Modtager du ikke vores nyhedsbrev? Så giv os lov til at maile dig under dine medlemsinformationer.

Blandt alle de, der stemmer på den der løber med hæderen som maj måneds spiller, trækker vi lod om en spillertrøje med autografer.

 

 

Skrevet af

Spred ordet