Søndagsoptakt: Afterparty i Hytten

Hytten vil efter kampen mod FCM byde på massivt afterparty søndag aften, hvor en DJ vil være på plads og skabe stemning, når sæsonen uanset sølv eller bronze skal evalueres og snakkes igennem. Denne beslutning er blevet truffet af Aktivitetsudvalget, da sæsonafslutningen i år falder på en dag, hvor de fleste har fri dagen efter. Derfor blæses der op til sæsonafslutningsfest, og Brøndby Support håber at se rigtig mange kigge forbi klubhuset på Gammel Kirkevej tæt på Stadion! 
 

Fan: -Ud af ens bobleverden igen
Den 37-årige supporter Kim Møller har været trofast medlem af Brøndby Support fra foreningens fødsel den 30. april 1993. Vi bad ham vurdere sæsonens forløb fra en supporters synspunkt:

“Jeg er stolt af mit lave medlemsnummer 48, og jeg holder fast i mit medlemsskab uanset hvad! Det drejer sig om stolthed og principper, selvom jeg da har været i kuldkælderen de sidste ti dage. Jeg ser frem til søndagens kamp, hvor det bliver rart at runde af med en sejr og sikre sølvmedaljerne, så man kan komme ud af ens lille bobleverden igen. Når man får det lidt på afstand er sølv jo flot efter de to sidste sæsoner, og vi har givet FCK kamp til stregen. Havde vi været mere bagud fra starten, ville det have været rigtig skidt, men omvendt nåede man nu at få forhåbninger, og det gjorde skuffelsen lidt større. Men vi skal spille europæisk i efteråret, så det er helt fint på den lange bane. Det håber og tror jeg også, mange af spillerne vil synes
,” siger Kim Møller.
 

Farlige Frank: -Respekten er tilbage
Brøndby Support har talt med FCM’s “Farlige” Frank Kristensen før søndagens sæsonafslutning.

Hvor stor er jeres respekt for at møde Brøndby IF på Brøndby Stadion i forhold til tidligere?
“Tja, det er både og! Brøndby har i hver fald vundet en del af respekten tilbage nu efter et par sløje år. Men jeg har da i tidernes morgen også mødt holdet, da det bestod af næsten udelukkende danske landsholdspillere på samtlige pladser, f.eks. Vilfort og Faxe, og det var et skræmmende hold at møde. Men vores hold er generelt blevet bedre de senere år, og forskellen mellem de bedste er ikke så stor længere.”

Hvordan har en normalt rolig fyr som dig det med at optræde foran en ramme som et næsten udsolgt Brøndby Stadion?

“Det er altid fedt at spille dér, fordi det er et rigtigt fodboldstadion ligesom vores SAS Arena, hvor tilskuerne sidder tæt på. Og så har Brøndby Danmarks bedste publikum med vild gang i den altid.”

Det kunne have været sjovere med et drama søndag, hvor I havde haft mulighed for at spolere Brøndbys gulddrømme?
“Helt klart. De kampe, der ikke betyder noget, ser man ofte, at nerven lige mangler i afgørende faser. Men Brøndby vil vel slutte af med en god kamp og sikre sølvet. Vi er så småt i gang med at tænke på næste sæson, så vi vil spille op med dem. Vi kommer ikke derover for at lalle os igennem!”.
 

Læs mere:

Gå ikke glip af vigtig info og datoer!
Tilmeld dig Brøndby Supports Nyhedsbrev

Billetinfo til FCM-kampen

Skrevet af

Spred ordet