Få RABAT med Brøndby Support ? nu også i SATS

Brøndby Support og SATS giver dig nu mulighed for at komme tættere på startopstillingen end nogensinde før. Som medlem af Brøndby Support kan du nemlig nu komme i form med SATS og samtidig spare op til 600 kroner om året i forhold til normal medlemspris.

En sund levevis er ellers svært foreneligt med en klassisk stadionmenu og de mange ture til Jylland trækker også godt opad på kaloriebarometeret. Men sørger man for at holde sig i god form mellem kampene, er der stadig råd til at skeje ud på kampdage og alligevel holde sig i en form der giver mulighed for at følge Brøndby IF i mange år fremover. Og hvem vil ikke gerne have et par ekstra år med Brøndby IF?

Så meld dig ind i SATS nu og medbring dit Brøndby Support medlemskort ved oprettelsen, så får du et gold medlemskab for 349,- om måneden eller et bronze medlemskab for 329,- om måneden, du sparer i begge tilfælde 50 kroner om måneden. Du kan læse meget mere om SATS-aftalen her, hvor du også kan se hvad gold og bronze medlemskaberne dækker over samt læse om de øvrige gode rabatter du kan opnå som medlem af Brøndby Support.

Du kan også blive medlem af Brøndby Support ved at klikke her.

Skrevet af

Spred ordet