Brøndby Tifo sætter ny indsamlingsrekord

Brøndby Tifos økonomiske grundlag udgøres i høj grad af de mange bidrag der gives ved indsamlinger hvor høj som lav uanset deres engagement har mulighed for at bidrage til at opbakningen til Brøndby IF altid er i top. Til torsdagens kamp mod AaB var man derfor ude med raslebøsserne for første gang i foråret, og de mange tilskuere var i det gavmilde hjørne. Der blev nemlig sat ny indsamlingsrekord, endda med en pæn margin. Det præcise indsamlingsresultat kan du se ved at klikke her.

Vi skal opfordre alle til at smide i raslebøsserne når der samles ind til Brøndby Tifo, det går til et godt formål og selv små bidrag løber op i sidste ende. Så tøm lommerne, og se om ikke der er en mønt eller seddel til indsamlerne, alle bidrag er velkomne. Og fik du ikke givet ved indsamlingen søndag, er det ingenlunde for sent at bidrage.

Du kan eksempelvis sende en sms til med teksten BIF TIFO til 1245, så støtter du Brøndby Tifos arbejde med cirka 16 kroner. Du betaler 20,- kroner + almindelig sms-takst.* Du kan også gå en tur forbi Brøndby Supports web-shop og donere et beløb til gruppens arbejde.

Sidste afsnit skal ikke mindst ses som en opfordring til Hermann Haraldsson der med et bidrag på 50 kroner blev sat med hele 20 kroner af … Lynge Jacobsen. Vi regner med at se dig i Horsens, Hermann! 🙂

 

* Denne service koster 20 kr. + alm. trafik-takst. Denne service udbydes af Brøndby IF A/S, Brøndby Stadion 30, DK-2605, +4543630810. Ved afsendelsen giver du samtykke til, at din fortrydelsesret bortfalder, jf. forbrugeraftaleloven.

Skrevet af

Spred ordet