Esbjergspiller: -Puha, det er stort

Som optakt til søndagens opgør Brøndby IF-Esbjerg har Brøndby Support snakket med en af gæsternes mest rutinerede kræfter, Frank Hansen, om oplevelsen af at komme som udebanespiller på Brøndby Stadion.

Hvor mange gange har du optrådt på Brøndby Stadion?

?En 7-8 gange omtrent.?

Hvordan husker du din første udekamp mod Brøndby IF?

?Lige da jeg havde skrevet under med Esbjerg, spillede vi vores første kamp på Brøndby Stadion, hvor vi vandt 6-1, men jeg var ikke selv med på banen, men sad udenfor og så på. Førte gang jeg selv spillede her, var en kæmpe oplevelse! Bare under opvarmningen var det stort at opleve den måde, som Brøndbyfansene støttede holdet på. Kampene er altid utrolig store oplevelser, men vi er også lagt under enormt pres af både fans og holdet, så der er knald på.?

Er disse udekampe med Esbjerg mod Brøndby noget, du ser frem til eller frygter?

?Dem ser jeg frem til, kulissen er jo ikke noget, man er vant hver weekend! Det sætter mig ekstra op, for jo flere tilskuere, desto mere tændt er jeg. Jeg synes, det kun er positivt at spille under de rammer, selvom man lige under opvarmningen tænker: Puha, det er stort det her, men så kommer man ind i rytmen.?

HUSK:
Gratis entré for medlemmer af Brøndby Support.

Mere info om gratiskampen

 

Skrevet af

Spred ordet