Månedens spiller og arrangementer i april

I morgen udkommer Brøndby Supports første nyhedsbrev. Heri vil du kunne læse om Brøndby Supports arrangementer i april måned og om nogle særligt fordelagtige aftaler for dig som medlem.
Nyhedsbrevet udkommer for eftertiden hver måned og vil altid indeholde vigtige informationer om dit medlemskab og de mange muligheder det giver dig.

En gammel tradition genopstår
Udover informationerne kan du hver måned stemme på din favorit som månedens spiller. Månedens spiller bliver herefter kåret på hjemmesiden og blandt de medlemmer der har stemt på denne spiller, vil vi hver måned trække lod om flotte præmier.
I denne måned vil der være 3 x 1 bustur til en valgfri udebanekamp på højkant.
Når sæsonen er ovre vil den spiller der har fået flest stemmer henover sæsonen modtage prisen som Årets Supporterkonge – en titel som ikke har været uddelt de sidste mange år!

Besøg medlemsområdet og meld dig til
Alle medlemmer som har oplyst os deres mail adresse og samtidig, har husket at give os lov til at maile dem vil modtage nyhedsbrevet. Hvis du stadig mangler dette så skynd dig forbi vores medlemsområde her på hjemmesiden. Området mangler stadig en del funktioner som skal give dig en masse muligheder her på hjemmesiden, men du kan allerede nu rette dine personlige oplysninger og det er heri du skal tilføje mail adresse og give os lov til at maile dig.

Gå til medlemsområdet

 

Skrevet af

Spred ordet