Vigtig info vedrørende gratis entré 5. april

Som medlem af Brøndby Support har du gratis entré til kampen mellem Brøndby IF og Esbjerg fB søndag den 5. april og vi har tidligere beskrevet hvordan du blot skal scanne dit medlemskort i indgangen for at opnå gratis entré. Det lød næsten for godt til at være sandt – og det var det også.

Du har stadig gratis entré til denne kamp, men du skal nu en tur omkring Brøndby Supports pavillon og afhente en billet. Pavillonen finder du foran Faxe Tribunen og her skal du blot forevise dit medlemskort og så vil du få udleveret en billet. Derefter har du gratis entré gennem CP Indgangen til Faxe Tribunen (Øvre og Nedre).

Er du endnu ikke medlem kan du blive det ved at klikke her og så har du naturligvis også gratis adgang til kampen. Vi vil forsøge at få medlemskort frem til alle der tegner et nyt medlemskab inden 1. april, tegner du et medlemskab herefter, eller når vi ikke at udsende dit kort, så kan du mod forevisning af kvittering afhente din billet i vores bod den 5. april.

Skrevet af

Spred ordet