Utroværdig mediedækning i EB

Brøndby Support undrer sig umiddelbart over den utroværdige mediedækning, som Brøndbyfans i en artikel fra 26. marts har fået på Ekstra Bladets hjemmeside.

De seneste dage har vi, som officiel fanklub og repræsentant for over 10.000 medlemmer, udsendt to pressemeddelelser, der forklarer vores holdning til billetsagen i Parken, men det har Ekstra Bladet ikke benyttet sig af.

Citat ud af sammenhængen
I stedet bringer avisens website citater fra den uofficielle fraktion Blok 4 – og endda et i øvrigt ironisk citat, som var taget ud af en ellers saglig debat om billetproblemet. Men EB?s website fremstiller dette, som om det var en saglig påstand, der kan møntes på samtlige Brøndbyfans.

Men kigger man artiklens ophavsmand efter i bedene, forsvinder éns undren og går over i først medlidenhed og derefter afsky for det, der egentlig burde være  såkaldt ?neutral? dækning i et landsdækkende medie:

Partisk journalist
Journalisten Rene Simmel var således for nyligt medlem af en Brøndby-hadegruppe på Facebook, så hans neutralitet i fodboldsammenhæng kan ligge på et meget lille sted. At han så oven i købet får lov til at fremstille sine slet skjulte antisympatier ved at bruge EB?s website som boltreplads for endnu en omgang tomhjernet stempling af Brøndbysupportere, finder vi hovedrystende.

Blok 4, som vi og mange andre læser med fornøjelse, kører i øvrigt en debattråd om denne Simmels manglende neutralitet og arrogance. Ifølge rygterne skulle han på klodset manér have meldt sig ud af hadegruppen, da hans manglende neutralitet blev gået for nær! Har en og anden chef måske givet den gode Simmel en lille røffel for hans infantile optræden?

Trættende medielobbyisme
Desværre endnu et kedeligt eksempel på den FCK-medielobbyisme, som alle i medierne benægter, men som alle med bare en smule læsekundskab gang på gang kan konstatere trives i bedste velgående.

Læs den stereotype negative fremstilling af os her

Læs Blok 4?s tråd om Simmel her

Skrevet af

Spred ordet