Derby-dag i Hytten: Liveband og DJ

På søndag står den på derby hjemme på Vilfort Park, og der skal være fuld knald på opbakningen til vores drenge – fra start til slut!

Falderebet samt DJ Fuller spiller fra scenen i Hytten denne dag (se programmet længere nede).

Se den fælles udmelding fra Brøndby Support og fckfc med en opfordring til et fredeligt derby.

Kampen starter kl. 16:00 og Hytten åbner kl. 11:00

I den første time kan der købes fadøl, Somersby og Breezers til blot 25 kr. (35 kr. for ikke-medlemmer) og sodavand for blot 15 kr.

Efter kampen lukker Hytten kl. 21:00.

Husk, at du kan købe klippekort og dermed opnå rabat som medlem af Brøndby Support.

Fremvis dit elektroniske medlemskort i baren – inden du bestiller!

Der vil denne dag være 3 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand. Skal du have mad, går du til baren i Grillen, og merchandise kan købes i inde-baren.

Der vil være sidste udskænkning kl. 14:30 (de frivillige skal også på stadion)

Grundet forventning om ekstra pres på Hyttens 3 toiletter samt pissior har vi valgt at sætte en toiletvogn op udenfor (den er placeret ved cykelstativerne).Program for dagen:

Kl. 11.00: Hytten åbner
Kl. 11.00: Happy hour (fortsætter til kl. 12.00).
Kl. 12.00: DJ Fuller spiller fra scenen (fortsætter til kl. 13.00).
Kl. 13.00: Falderebet spiller fra scenen (frem til ca. 14.00)
Kl. 14.00: DJ Fuller spiller fra scenen (fortsætter til kl. 14.30).

Kl. 14.30: Sidste udskænkning i barene
Kl. 14.40: Hytten lukker og vi går på stadion
Kl. 16.00: Brøndby IF – fck
Kl. 18.00: Hytten åbner efter kampen
Kl. 18.00: DJ Fuller spiller fra scenen (fortsætter til kl. 20.00).
Kl. 20.50: Sidste udskænkning i barene

Kl. 21.00: Hytten lukker

DJ Fuller fyrer den af fra scenen – før og efter kampen

Liveband og DJ
På søndag har vi inviteret nogle gamle venner af huset ind: Bandet, Falderebet som spiller fra scenen i Hytten før kampen samt DJ Fuller, som fyrer den af både før og efter kampen.

DJ Fuller er vores faste go-to mand, når vi skal have DJ og live-musik. Han er en gammel ræv i branchen og kan altid sætte gang i den.

Falderebet har spillet i Hytten en gang tidligere, og det gjorde de så godt, at vi har inviteret dem til at komme igen på søndag. De går på scenen kl. 13.00.

De var i december 2022 på en succesfuld support-tour for Magtens Korridorer, som de også deler trommeslager med. Anmelder Mads Kornum, der var på pletten for at anmelde den udsolgte koncert i Store Vega, skrev følgende opsigtsvækkende anmeldelse af supportbandet denne aften:

“Magtens Korridorer stadfæstede deres position som tophold i dansk rocks lille superliga, mens Falderebet spillede sig i position til at man nok bliver nødt til at udvide den superliga. De er et band – med en klang, en karakter og en klasse – som den danske rockscene har ventet på længe.”

Info om Falderebet
Falderebets udtryk er potent, melodiøst og insisterende, og bandet består af profilerede og erfarne musikere fra den københavnske undergrund. Som en musikalsk eksponent for ’Nordic Noir’, tager Falderebet udgangspunkt i ’Støjpop’, inspireret af den nye bølge af post-punk fra Stuttgart med bands som Die Nerven og Karies. I front står sanger og sangskriver Bo Bech Arvin med et personligt tekstunivers på dansk, der kredser om de eksistentielle kriser og udfordringer, der ofte rammer det enkelte menneske i det postmoderne samfund.

Deres seneste album – LP’en ’En Dans På Roser’ – blev udgivet i maj 2022 og fik en flot modtagelse med positive anmeldelser og masser af redaktionelle playliste-placeringer på Spotify.

I 2023 fulgte Falderebet op med en omfattende headliner-tour med 28 koncerter i hele landet. De har således været blandt de mest aktive bands på de danske livescener, og har efterhånden fået opbygget et ry for også at være et af de bedste af slagsen, når det gælder nutidig dansk rock.

Det var også i 2023, at bandet bandet to standalone-singler, hvor især ”Vi sidder Fast” fik en virkelig flot modtagelse med masser af afspilninger på DR P4 og DR P5. På udgivelsesdagen landede nummeret på Spotifys eftertragtede ‘New Music Friday’-playliste med de bedste nye udgivelser fra ind- og udland – og på Apple Musics tilsvarende redaktionelle liste.

GAFFA placerede singlen på deres ’Bedst-lige-nu’-liste med ordene:

”Danske Falderebet har netop udgivet ”Vi Sidder Fast”, der er noget så simpelt som en seriøst stærk rocksang. Det fængende omkvæd holder hele nummeret sammen, mens Bo Bech Arvins stemme helt masserer din trommehinde på bedste vis.”

Pressen har tidligere skrevet:
”Forsanger Bo Bech Arvin har et sikkert øre og sans for sproglige finurligheder […] Teksterne er uden undtagelse gennemarbejdede og intelligente, afsunget fra usikker grund med tvivlen og melankolien som makkere.” Klaus Lynggaard, Weekendavisen.

”Falderebets styrke er, at de lyder som et band på sammenbruddets rand eller orkestret på Titanic. (…) det klæder dem med den nytilkomne melodiøsitet, der er fuld af savn og melankoli.” Jan Opstrup Poulsen, Gaffa.

”En dans på roser” er en af den slags album, der bliver ved med at give og folde sig ud, hver gang du lytter.” Henning Høeg, POV International.

Efter en intensiv proces er den anmelderroste rockkvartet, Falderebet lige udkommet med et helt nyt album med titlen ’Solen står op’.

Bliv klædt på til derbyet – køb på forhånd til afhentning i baren på søndag!  

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top. Det er også årsagen til, at du ikke kan komme ind i Hytten 30 min før kampstart og handle – Vores frivillige skal jo også på stadion og støtte drengene som alle andre. Til et derby og store kampe lukker vi tidligere end normalt før kampen.

Læs mere om Hytten og diverse priser

Både medlemmer og ikke-medlemmer er selvfølgelig velkommen i Hytten før og efter kampen.

Endnu ikke medlem? Meld dig ind her og spar penge i HyttenHusk at frigive din plads, hvis du ikke kan komme!

Indtægter fra frigivet sæsonkortpladser går tilbage til fansene.

Skrevet af

Spred ordet