Nyt medlems-system: Tjek dine oplysninger senest d. 15/9!

Med over 4.000 medlemmer, så kræver det et godt medlems-system at holde styr på opkrævning af medlems-kontingent samt medlems-oplysninger på vores medlemmer.

Vores nuværende medlems-system er fra 2008, og selvom det har været godt for os i rigtigt mange år, så er det nu tid til en ny løsning. Det er desværre ikke længere tidsvarende, og det har på det sidste givet os unødvendige udfordringer – særligt i forbindelse med attraktive ture.

Ny løsning via Mentoclub
Vi har undersøgt markedet grundigt, og vi har valgt at gå med Mentoclubs løsning, som passer rigtigt godt, til de behov vi har.
Vi vil derfor skifte vores gamle medlems-system ud med dette nye medlems-system fra Mentoclub i midten af september måned.

 

 

 

Har vi de rette oplysninger på dig?
Vi vil selvfølgelig gerne være sikre på, at vi har de rette oplysninger på alle vores medlemmer, når vi nu skifter over til Mentoclub medlems-systemet.

Vi opfordrer derfor alle medlemmer til at logge ind i medlemsområdet i det gamle medlems-system og sikre, at alt står som det skal derinde.

e-mail adresse er vigtig
Det er især vigtigt at din e-mail adresse er korrekt, da den bruges til at logge ind med fremadrettet.

Du logger ind i medlemsområdet med følgende:

  • Brugernavn (dit medlemsnumer)
  • Kodeord (Sendt med dit medlemskort)

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle medlemmer, som vi har de rette oplysninger på, vil få direkte besked pr. mail i løbet af september måned om skiftet (sendes via mail-adressen: noreply@mento.club).

Frist frem til d. 15. september
Vi håber, at så mange medlemmer som muligt vil opdatere deres oplysninger senest d. 15. september. Hiv meget gerne fat på venner, bekendte og familie og giv dem denne besked.

Udløb af medlemsperiode d. 30.09.2022
Hvis din nuværende medlemsperiode udløber d. 30.09.2022, så har du modtaget en opkrævning via det gamle medlems-system til betaling d. 01.09.2022.
Den skal blot betales som normalt.

Fra d. 01.10.2022 og frem opkræves der via Mentoclub medlems-systemet.
Når alt er klart i løbet af september, så vil Mentoclub medlems-systemet være stedet, hvor du melder dig ind, betaler dit kontingent, tilmelder dig ture og events. Her vil du som noget nyt bl.a. også have mulighed for at vælge månedlig betaling samt mulighed for betaling via MobilePay.

OBS: Der vil IKKE kunne logges ind i det nye Mentoclub medlems-system, før det er helt oppe og køre i midten af september. Så brug det gamle system indtil da.

PS: Medlemskort vedr. august måned er på vej ud – forventes leveret indenfor 10-14 dage.

Skrevet af

Spred ordet