Succes med familie-bustur til Farum

Brøndby IF sejrede med 2-0 i forårspræmieren i Farum og drengene leveret en god kamp.

Vi havde til denne kamp 2 busser afsted fra Hytten – den ene af dem var en særlig familie-bus lavet i samarbejde med Brøndby Junior.

Familiebustur
Her fik 40 Brøndby-børn og familie mulighed for at opleve, hvordan det er at være med og følge drengene fra Vestegnen på udebane. Selvom det var godt koldt, så var det en super god tur, og dejligt med 2 gode mål til at få varmen på.

Vi vil gerne følge op på den gode oplevelse
Kamptidspunkterne lægger desværre ikke altid op til, at man som familie med mindre børn har mulighed for at komme på tur, men vi vil selvfølgelig følge op på den gode oplevelse i går, så snart det igen skulle passe med familie-venlige kamptidspunkter på udebane.

Følg med her på brondbysupport.dk eller via Brøndby Junior

Skrevet af

Spred ordet