Kom i Hytten før kampen mod Sparta Prag torsdag!

Torsdag spiller Brøndby IF den 1. kamp i Europa League gruppespillet, når Sparta Prag kommer på besøg på Vilfort Park til en kamp, der starter kl. 21.00.

Hvis du ikke allerede har sikret dig billet til at støtte drengene, så kan du købe billet her!

Hytten åbner kl. 17.00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 20 kr. og sodavand for blot 10 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).

Efter kampen lukker Hytten kl. 00.30!

Foto: Robert Hendel

Frivillige Brøndbyfans i barerne

Husk, at dem der betjener dig i barerne og i Grillen alle er frivillige medfans, der gør alt hvad de kan for at give dig en god oplevelse i Hytten. Det er også årsagen til, at du ikke kan komme ind i Hytten 30 min før kampstart og handle – vi skal også på stadion og støtte drengene som alle andre.

Vi kan altid bruge flere frivillige, så skulle du have lyst til at blive frivillig – enten i Hytten, på busturene, i merch-udvalget eller andet, så skriv en mail til os på frivillig@bif-support.dk eller kom forbi Hytten til en snak (når der ikke er allermest travlt).

Foto: Robert Hendel

Slut med Covid-19 restriktioner

Det er endelig slut med restriktioner, og vi kan igen samles indendørs i Hytten også, men derfor opfordrer vi stadig til, at man tænker sig om, når man færdes i Hytten.

Der vil til denne kamp være følgende 3 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand:

Inde-baren (sidste udskænkning kl. 20.10)

  • Bestilling ved en af de 2 kasser
  • Udlevering ved ølhanerne
  • Salg af merchandise

Ude-baren ved teltet (sidste udskænkning kl. 20.00)

  • Bestilling ved kassen
  • Udlevering ved ølhanerne

Grillen (sidste udskænkning kl. 20.00 – mad kl. 19.45/eller ved udsolgt)

  • Bestilling ved kassen
  • Udlevering ved ølhanerne

Da vi ikke har så mange frivillige i Grillen denne dag, vil dagens udvalg i Grillen være begrænset. Du vil før denne kamp kunne købe en gang biksemad samt toast.

Grillen er IKKE åben for køb af mad efter kampen (kun drikkevarer)!

Salg af Brøndby Support merchandise

Vi tilbyder selvfølgelig, at du kan blive klædt på i de rigtige farver. Du kan således købe  diverse Brøndby Support merchandise i Hytten før kampen.

Du kan bl.a. købe diverse scarfs for 100 kr. pr. stk.

Du kan se meget mere om Brøndby Supports merchandise HER.

 

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes

Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne i Hytten før og efter kampen.

Udvalget i Hytten

I Hytten kan du købe Carlsberg, Tuborg Classic, Carlsberg 1883, Guld Tuborg samt Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry samt diverse sodavand og kildevand. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser HER.

Vi glæder os til at se dig i Hytten!

Skrevet af

Spred ordet