Kig forbi Hytten til den sidste landskamp inden EM!

Lørdag d. 8. juni kl. 19.30 spilles der landskamp på Brøndby Stadion, hvor Norge kommer forbi til den sidste testkamp inden EM.

Før og efter kampen kan der hygges og lades op og ned i Brøndby Supports klubhus, Hytten sammen med andre fans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Alle fans er selvfølgelig velkomne i Hytten!

Se Facebook-eventet fra Landsholdsrejser.dk her!

Kampen starter kl. 19:30 og Hytten åbner kl. 15:00.

I den første time kan der købes fadøl, Somersby og Breezers til blot 35 kr. og sodavand for blot 15 kr.

Selvom det er en landskamp kan du selvfølgelig stadig købe klippekort og dermed opnå rabat som medlem af Brøndby Support.

Fremvis dit elektroniske medlemskort i baren – inden du bestiller!

Der vil denne dag være 2 barer, hvor du vil kunne købe fadøl, Somersby og sodavand. Skal du have mad, går du til baren i Grillen (udendørs).

Der vil være sidste udskænkning kl. 19:00 (og kl. 00.30 efter kampen)

Mad fra Grillen

I Grillen vil du kunne købe dagens ret, som er “Gryderet med ris” og derudover kan du købe “Pulled Pork burger”, “Den klassiske Stadionpølse”, “Toast” samt “Pommes Frites”.Hytten – hvor Brøndbyfans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige, og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top. Det er også årsagen til, at du ikke kan komme ind i Hytten 30 min før kampstart og handle – Vores frivillige skal jo også på stadion og støtte drengene som alle andre. Til et derby og store kampe lukker vi tidligere end normalt før kampen.

Læs mere om Hytten og diverse priser

Både medlemmer og ikke-medlemmer er selvfølgelig velkommen i Hytten før og efter kampen.

Endnu ikke medlem? Meld dig ind her og spar penge i Hytten

 

Skrevet af

Spred ordet