Opfordring fra os fans til at følge sporet

Udmelding fra Fanafdelingen i Brøndbyernes IF sammen med Brøndby Support, Alpha og Svinget.

Brøndby gjorde det: Vi blev Danske Mestre. Vores drømme blev til virkelighed. Vi fik den dag, vi har drømt om siden 2005.

Tillykke til alle i og omkring Brøndby med mesterskabet. Vi har fortjent det – fans, spillerne, amatørerne, de børn der spiller fodbold i Brøndby, trænerstaben, klubbens ledelse, sponsorerne og bestyrelsen.

Fanafdelingen, Brøndby Support, Alpha og Svinget vil med denne udmelding anerkende og kvittere for den indsats og de beslutninger, klubbens daglige ledelse og bestyrelse har truffet de sidste par år, særligt den sportslige ledelse. En indsats, der med Mesterskabet på bedste vis viser, hvad Brøndbys fællesskab kan.

Foto: Robert Hendel

Vi ønsker med denne udmelding at opfordre Brøndby til at fortsætte ad samme vej, som Brøndby har fulgt de sidste år. Vores melding er den samme, som den var i januar 2020 i vores åbne brev. Vi skal fortsat følge de gennemarbejdede og troværdige planer og strategier. Det handler om fremtiden, og det handler om fundamentet. Mesterskabet giver adgang til, at vi sammen skal i Europa og vise, hvad klubben og ikke mindst fanmiljøet står for. Det giver oplevelser, og det giver en betydelig økonomisk gevinst.

De kommende oplevelser i Europa vil vi bruge som afsæt til at skabe et endnu større og sammenhængene fanmiljø, der kan styrke Brøndby fremover. Vi vil derfor fortsætte vores arbejde med at udvikle fanmiljøet i Brøndby og koblingen til Vestegnen. Det er vores ansvar.

Som alle vi Brøndbyfans ved, vil vi altid være der for klubben. Ude og hjemme. Mesterskabet har givet ny næring til den kærlighed, der skal til at forstærke vores opbakning til Brøndby i de kommende år, uanset hvad. Det er vigtigt, at alle i og omkring Brøndby IF er klar over det. Vi fans vil fortsat være der, så længe vi kan finde fællesskab i en troværdig vision og strategi for vores klub.

Det er klubbens ansvar at sikre, at den økonomiske gevinst bruges klogt i forlængelse af de nuværende strategier og planer. Det hører vi også klubben anerkende. Vi bifalder de udmeldinger, der allerede er blevet kommunikeret fra den sportslige ledelse i Brøndby om det langsigtede perspektiv. Selvfølgelig skal vi lægge på og udvikle klubben, tage et skridt frem. Vi skal investere klogt og udnytte den økonomiske gevinst fra mesterskabet til fortsat at skabe en sund og veldrevet klub, der kan udgøre rammen for vores fællesskab. En klub med en ansvarlig økonomisk drift og fokus på det lange sigte. Vi bakker op om indsatsen de sidste år med at øge værdien og indtægterne for klubben, inden budgetterne øges.

Igen tillykke til alle i og omkring Brøndby med mesterskabet. Vi drømmer om flere i fremtiden. Det kræver, at vi alle holder hjertet varmt og hovedet koldt. Det gælder både klubbens ledelse og os fans.

Skrevet af

Spred ordet