Nyt Aldrig Alene initiativ mellem Brøndby IF og fans

COVID-19 pandemien hænger desværre stadig over os alle sammen, og udover de COVID-19 restriktioner, der har fulgt med i vores hverdag, har vi Brøndyfans også været forhindret i at følge og støtte holdet på tætteste hold, nemlig på stadion, igennem det meste af 2020.

Udsigten til at vi igen kan komme på stadion og støtte vores klub og for alvor mærke fællesskabet ligger desværre ikke lige umiddelbart rundt om hjørnet, men udover at vi selvfølgelig alle hver især oplever et stort savn over ikke at kunne komme på stadion, så mangler Brøndby IF jo i den grad de indtægter, som der normalt følger med kampe med fans.

Fællesskabet siden pandemiens udbrud vist sig fra sin allerstærkeste side gennem salg af støttebilletter og det voldsomt imponerende salg af Aldrig Alene-trøjen, og klubbens partnere har udvist stor forståelse og tålmodighed og fastholdt sponsoraftaler. Så sammen har vi virkelig vist, hvor stærke båndene er mellem klub, fans og partnere.

Et samlet fanmiljø ønsker at fortsætte denne opbakning til klubben i en fortsat meget svær tid, og er gået sammen med Brøndby IF for at hylde fællesskabet i et stort udsmykningsinitiativ. På glasfacaden af Brøndby Stadion vil man lave en stor Aldrig Alene-udsmykning, hvor bogstaverne i ’Aldrig Alene’ vil blive dannet af navne på Brøndby-fans. For 399 kroner kan alle de fans, der ønsker at støtte klubben, købe sig plads på facaden af stadion og indgå i hyldesten til Danmarks stærkeste fællesskab.

Med dette initiativ kan vi som fans støtte klubben yderligere i denne usikre tid og få klubben så godt som muligt igennem igennem de udfordringer, den står overfor i disse Corona-tider og samtidigt give Brøndby IF et så stærkt udgangspunkt som muligt, når pandemien engang er ovre.

Ved at udsmykke den store glasfacade på Brøndby Stadion med navne på Brøndby-fans, så støtter vi fans ikke blot klubben økonomisk, men vi får også givet stadion et visuelt løft og en synliggørelse af det unikke fællesskab, vi har på Vestegnen.

Vi håber, at alle med blågult hjerte vil støtte dette initiativ!

Initiativet, som er blevet sat i søen i dag, vil være til salg i en tidsbegrænset periode frem til og med 8. februar 2021. Udover at få sit navn på facaden af Brøndby Stadion vil man modtage en særlig Aldrig Alene-pin, som bliver sendt, når Aldrig Alene-facaden står klar.

Se meget mere om initiativet her

Som sæsonkortholder kan du som en af 4 muligheder støtte initiativet med din kompentation:

* Man kan vælge at få kompensationen udbetalt som et gavekort til Brøndby Shoppens webshop

* Man kan vælge at støtte klubben og få sit navn på Brøndby Stadion, hvor alle fans, der støtter dette initiativ, er med til at danne et stort Aldrig Alene-budskab, der vil pryde facaden af Brøndby Stadion i minimum to år.

* Man kan vælge at donere værdien af kompensationen til Fanpuljen. Midlerne i puljen vil blive investeret i projekter som gavner stemningen og den generelle fanoplevelse på Brøndby Stadion

* Man kan vælge at få kompensationen udbetalt kontant

Brøndby IF har i dag sendt en mail direkte til alle sæsonkortholdere med info

 

 

Skrevet af

Spred ordet