Kom i Hytten til kampen mod FCN

Mandag gælder det næstsidste hjemmekamp, hvor Brøndby IF møder FC Nordsjælland i kampen om 3 point.

Hytten åbner kl. 15.00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 20 kr. og sodavand for blot 10 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).

Finaleklar?

Dette års Pokalfinale T-shirt er et samarbejde imellem Brøndby IF, Brøndby Support og Alpha, hvor en del af indtægterne går tilbage til fanmiljøet og tribunen. Køb din Pokalfinale T-shirt i baren før og efter kampen. T-shirten koster 150 kr.

 

Pokal T-shirt 2019 

 — 

Kom forbi og få stillet sulten i Grillen før kampen
Grillen har som altid åbent og her kan du bl.a. købe de super lækre pulled pork-burgere samt vores klassiske Hytte-burger helt frem til en time før kick-off.

— 

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne i Hytten før og efter kampen.

Øget udvalg i Hytten
I Hytten kan du købe Carlsberg, Tuborg Classic, Carlsberg 1883 og Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry samt diverse sodavand og vand. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser HER.

 

Skrevet af

Spred ordet