Roligt formandsskifte

Vi har idag afholdt den årlige generalforsamling i foreningen, som bød på udskiftning i formandskabet.

En formand takker af

Lasse Hjorth valgte at træde af som formand efter 5 år i spidsen af foreningen. I den forbindelse giver vi kort ordet til Lasse Hjorth:

“Man siger altid at en kaptajn ikke forlader en synkende skude, og jeg kan derfor med god samvittighed sige tak for denne gang, velvidende at det gør jeg ikke. Vi har en god forening, med en stærk position både lokalt og i fodbold Danmark, et nyt klubhus og et generelt godt momentum – alle muligheder er åbne.

Da jeg startede som formand i 2014, havde vi en skræntende økonomi og vi havde netop fået besked på, at vi skulle flytte fra den gamle Hytte,
nu 5 år senere, er vi flyttet til vores nye fine hus, og vi har en sund økonomi, hvor der også er lidt at tage af, hvis det på et tidspunkt skulle gå ned af bakke igen,
Brøndby Support kan udvikle sig endnu mere, og få flere medlemmer og give mere til fanmiljøet – men det er tid til nye kræfter, da jeg ikke selv er tilfreds med den mængde af tid jeg ligger i det, og Brøndby Support, og I fortjener mere.

Jeg efterleder trygt roret til Sarah – som har en god stemme i Brøndby, men også generelt i dansk fodbold – og stiller mig i øvrigt til rådighed for bestyrelsen i fremtiden, hvis der skulle være brug for min hjælp.

Men I kommer ikke til at slippe for mig, jeg kommer stadigvæk til at have min gang i Hytten, ligesom jeg også vil være at finde bag baren,
måske endda oftere end tidligere.”

Den nye bestyrelse i Brøndby Support

Vores nu tidligere næstformand igennem 9 år, Sarah Agerklint, har valgt at træde op som formand efter Lasse Hjorth. “Jeg er glad for valget, og jeg glæder mig til samarbejdet med vores nye næstformand, og med resten af bestyrelsen naturligvis.”

Vores nye næstformand er Morten Nielsen, som nogle af jer måske kan genkende som mangeårig DJ i hytten, og som frivillig bag baren.

Bestyrelsen består idag af:

Formand Sarah Agerklint

Næstformand Morten Nielsen

Kasserer Henriette Schiewitz

Bestyrelsesmedlemmer:
Karina Henriksen

Kristian Klinting

Sofie Jamrath

Frederik Frohn

Troels Ørum

Rune Nyborg Balthervin

Skrevet af

Spred ordet