Happy Hour i Hytten på søndag: Fadøl for blot 20 kr.!

Efter en super åbningsdag i vores nye klubhus, Hytten til årets første hjemmekamp, følger vi nu op til kampen på søndag mod Aab.

Hytten åbner kl. 14.00, og i den første time kan der købes fadøl og Somersby til blot 20 kr. og sodavand for blot 10 kr. (30 kr. og 15 kr. for ikke-medlemmer).

Har du endnu ikke besøgt den nye Hytte, så kig forbi søndag og lad op og ned med venner og bekendte.

Du finder Hytten ca. 100 meter fra den gamle Hytte – tættere på stadion.

Kom forbi og få stillet sulten i Grillen før kampen
Grillen har som altid åbent og her kan du bl.a. købe de super lækre pulled pork-burgere samt vores klassiske Hytte-burger helt frem til en time før kick-off.

Hytten/Grillen har en elitesmiley 

 
 

Hytten – hvor Brøndbyfans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne i Hytten før og efter kampen.

Øget udvalg i Hytten
I Hytten kan du købe Carlsberg, Tuborg Classic, Carlsberg 1883 og Nordic. Vi har Somersby Apple og Blackberry samt diverse sodavand og vand. Du kan læse mere om Hytten og diverse priser HER.

 

  

Parasoller fra Carlsberg
Vi har et hav af sorte parasoller på vej fra Carlsberg, så vi kan sørge for ly for regnen på de regnfulde dage samt sol-afskærming på de solrige dage. De kommer til næste hjemmekamp, men vi har lånt nogle stykker til på søndag, da vejret ikke tegner sig til at blive det allerbedste.
 

Vi glæder os til at se dig i Hytten!

 

Skrevet af

Spred ordet