Tifo indsamling mod FCN d. 9/3

Før kampen søndag mod FC Nordsjælland er der indsamling til Brøndby Tifos arbejde. Der vil stå indsamlere klar ved alle indgange til at modtage beløb, store som små, der kan bidrage til gruppens arbejde.
De seneste to indsamlinger har slået alle rekorder og viser at opbakningen til vores arbejde stadig er enorm. Dette har også udmøntet sig i nogle de største tifoer i dansk fodbolds historie gennem det sidste halve år, hvilket er en udvikling vi håber at kunne fortsætte. Brøndby Tifo går et spændende år i møde, hvor Brøndbyernes Idrætsforenings 50 års jubilæum skal fejres året igennem.
Når du støtter Brøndby Tifos arbejde, støtter du både den økonomiske del af produktionen af de store tifoer, lige så vel som det mere daglige visuelle indtryk af Brøndbys tribuner – ude og hjemme. Vi håber mange vil støtte op om vores arbejde og bidrage med mønter og sedler på stadion søndag.
 
Er du forhindret i at støtte Brøndby Tifo på indsamlingsdagen, kan du også støtte gruppens arbejde ved at donere direkte i vores webshop eller via bank til denne konto: 2277-0712401435.

Skrevet af

Spred ordet