Fodbold, fodbold, fodbold!

Spred ordet

Når vi ser tilbage på de problemer der har været i vores klub tidligere med blandt andet Interbank, og hvor tæt på det kunne have kostet klubben livet, og ser vi kort tilbage på vores konkurrent og hade klub nr. 1: FC København, og deres gælds problemer, så undres jeg over den store del af fanverden der stadig håber på, at Brøndby kaster sig ud i store erhvervs-eventyr.

I mange store klubber i de store ligaer, beklager fans sig over rigmænd og kapitalfondes indtog i deres klubber. De klager over gæld, manglede hjerte og mange steder også over dårlige resultater. Er det egentligt det, som så mange fans virkeligt ønsker for Brøndby. Man kan sikkert finde mangler i klubbens bestyrelse men fodbold og hjerte er tilstede i overflod.

Fodbold, fodbold, fodbold!

Det er altså det som det hele handler om, ikke boligselskaber, salg af smykker eller noget andet. Næsten alle, inklusive vores egen klub, er gået galt i byen, når de prøver at tjene penge på noget, de ingen viden har om. Det er ikke vejen frem, det er med til at ødelægge økonomien i fodbolden.
Jeg tror den filosofi der er nu med små forretninger, som restauranter og andet tæt op af stadion er en fornuftig tilgang til ekstra indtægter, fordi der er en rimelig synergi til fodbolden og det ikke kræver, store lån at føre ud i livet.
 
Hvis der først bliver solgt ud af A-aktierne er der ingen vej tilbage, så selv om køber påstår, han er så stor en Brøndby Fan. Bare se Røsler, først havde han altid været Brøndby Fan så havde han altid været Lyngby fan. Problemet er måske ikke den første køber, men hvem sælger han til, en kineser, en baseball tosse amerikaner, som har lånt penge til at købe for, eller en kapital fond, der er totalt ligeglade med fodbold og fans i særdeleshed. Vi ved det ikke. Jeg er glad og stolt over at fodbold er kerne-kompetencerne hos de fleste der har en bestemmende rolle i vores klub, og mange fans ude i Europa misunder os dette.                    

 

Skrevet af

Spred ordet