Vind Daniel Wass’ spilletrøje

Kan du forudsige resultaterne af dagens kampe?
Nu kan du i hvert fald give det et forsøg og dyste mod dine medfans i CARE CUP.

Kort fortalt går spillet ud på at hver spiller forudsiger resultatet af 1-15 kampe og alle spillere bliver så parret en-mod-en hvor vinderne går videre og taberne ryger ud. Sådan fortsætter spillet med en ny runde hver dag indtil vinderne er fundet. For hver runde går den spiller som har korrekt forudsagt alle sine kampe videre, hvis begge spillere har korrekt forudsagt alle sine kampe går spilleren med det højeste samlede odds videre.

Brøndby Support og 1001bet.com lancerer 5 turneringer og den første af disse er netop åbnet.

Tilmeld dig som spiller og deltag i den første turneringen på www.1001bet.com
Læs mere om turneringen her.

Skrevet af

Spred ordet