Gør København gul og blå

Det er næppe gået nogens næse forbi, at drengene fra Vestegnen snart skal en tur i parken og møde rivalerne fra FC. København.Traditionen tro vil der være fælles gåtur/march til slaget mod FC. København d. 19. september. Brøndby Support vil deltage i marchen, og vi håber, at alle vil møde op og være med til at farve København gul og blå, og vise at Brøndby er kommet til byen, og stadig førende på fanfronten. Så tag trøjen på, flaget i hånden og syng så højt du kan.

Opvarmning inden marchen
Ligeledes traditionen tro åbner Rosie McGee’s deres døre for alle glade Brøndby fans kl .10.00, hvor de står klar med yderst favorable priser og gode tilbud.
Fadøl 30 kr (gælder fra 10-17)
Shots 10 kr (Ligeledes fra 10-17)

Fra 10-12 vil der være happy hour og dobbelt op.
Da Rosie McGee’s er et værtshus, skal man være 18 år for at komme ind.

Marchen
Afgang fra Rådhuspladsen vil være ca. 15.15
Ruten vil som vanlig gå langs søerne og derefter via Østerbro gade til vores tribune i Parken.

Vi opfordrer alle til at følge politiets anvisninger, og gøre sit til, at det bliver en festlig og fredelig dag, hvor medierne ikke har andet at skrive om end en Brøndby sejr og festlige Brøndby fans som indtager byen.

Efter kampen opfordrer vi alle til at søge mod Nordhavn station, og derfra tage toget til jeres destination. Nordhavn station er lettere at komme til fra vores tribune, og går samtidig “væk fra strømmen og dermed væk fra trafik kaoset, som ellers kan være et problem efter kampe i parken.

Skrevet af

Spred ordet