Medlemmer sparer penge på øl i Hytten

Efter en kort pause grundet landskamp, så genoptager vi på søndag igen kampen for vigtige point på kontoen til Brøndby IF. Det sker på søndag kl. 18.00 når Sønderjyske gæster Brøndby Stadion.

Brøndby Supports klubhus Hytten holder åbent før kampen.

Hytten og grillen vil være åben fra kl. 15.00 og her vil der være rig mulighed for at lade op med både mad og drikke til favorable priser.

Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op sammen med andre Brøndbyfans. I barerne og i grillen bliver man mødt af frivillige og engagerede medfans, som vil gøre deres til at dit besøg i Hytten bliver helt i top.

Du kan i Hytten også købe din billet til busturen til pokalkampen i Varde.

Spar penge på øl i Hytten som medlem
Denne måneds udsendelse af medlemskort er desværre blevet forsinket en smule. Har man ikke nået at få sit nye medlemskort inden søndag skal man blot medbringe sin kvittering for betaling af medlemskab for at kunne købe ølkort.

Er man endnu ikke medlem af Brøndby Support skal man ikke købe mange øl i Hytten, før det kan betale sig at melde sig ind, idet man for hver ølkort man køber sparer 50 kr. i forhold til normalprisen for øl.

Meld dig ind i Brøndby Support

Priser i Hytten: 

Drikkevarer:
Fadøl 30 kr.
Ølkort til 5 stk. fadøl 100 kr. (for medlemmer af Brøndby Support)
Breezer 30 kr. (2 for 50 kr.) 
Sodavand og kildevand 15 kr.

Mad:

Grillpølse med brød 25 kr.
Bøfsandwich 30 kr.
Toast 15 kr.

Vi ses i Hytten!

Hytten vil være åben efter kampen, men grillen vil være lukket.

Brøndby Support

 

Skrevet af

Spred ordet