Flot tifo, fantastisk opbakning og velkomst til Bruno

De mange Brøndbyfans, der var troppet op til efterårets første Superliga-hjemmekamp, mod FC Midtjylland fik en dejlig sejr og en rigtigt god oplevelse med hjem i bagagen.

Opskriften er klar!

 

Opskriften var klar!
Det hele startede med endnu en flot tifo fra Brøndby Tifo, hvor der med budskabet: “Opskriften er klar: BLOD, SVED & TÅRER” indhyldet i røg, blev budt velkommen til første hjemmekamp. Henrik Jensens udvalgte fightede sig til en velfortjent 1-0 sejr og fik hele kampen igennem en fantastisk opbakning af de mange medlevende Brøndbyfans på Vilfort Park, der på samtlige tribuner, bestemt var med til at føre holdet frem. 

I røg & damp for Brøndby

 

Bruno budt velkommen til Brøndby
Gårdagens kamp bød også, tradition tro, på en velkomst til vores nye angriber. Således kunne næstformand Sarah Agerklint overrække blomster samt det nyeste eksemplar af medlemsbladet Mighty Colors til Bruno.

Bruno bydes velkommen af næstformanden

 

Mød op og giv dit bidrag til den positive opbakning
Vi er kommet godt fra start i dette efterår. Vi opfordrer alle, der ønsker det bedste for Brøndby IF til at møde op, hvor Brøndby end måtte spille og forsætte bidraget til den positive opbakning. De næste muligheder for dette er på torsdag, hvor Brøndby skal følge op på det gode resultat i torsdagens Europa League kval-kamp mod Budnocnost, samt på søndag, hvor turen går til Farum.

Brøndby Support

Kom nemt og billigt til Farum med Brøndby Support

 

 

Skrevet af

Spred ordet