Vind et golf hold til Ecco Tour (værdi 7.500 kr.)

Hvad har golf og fodbold dog med hinanden at gøre? Måske ikke så meget andet end at begge dele involverer end bold, omend af forskellig størrelse. Men d. 19. juni har de alt med hinanden at gøre. For der afholder Brøndby Support deres første golf turnering for Brøndby fans nogensinde og vi håber du vil deltage. Hvornår kan man elles tillade sig at rende rundt på en golfbane iført en Brøndby trøje? Det hele foregår i CGC golfklub d. 19. juni.

Vi har valgt at lave to turneringer, en for dem som har et handicap og ved hvad det handler, og et for dem som ikke kender en driver fra en putter. Der vil naturligvis være nogle fede præmier, og mere om det om lidt.

Turnering for de øvede:
Turneringen for de øvede er en stapleford turnering på 18 hullers banen. Første starttid er kl. 13:00.
Prisen for det lille arrangement er kr. 400,- (+ evt. spisning senere)
Skriv dit hcp i tilmeldingen.

Turnering for begynderen:
Dette er turneringen for dig som har aldrig har prøvet at spille golf før, eller kun har prøvet det lidt for sjov.
Arrangementet starter kl. 13:00, men mødetiden er kl. 12:30, hvor der vil blive udleveret udstyr, startkit og givet information om arrangementet.
Vi starter med at gå over på driving range, og her vil en af CGCs trænere undervise i kunsten at spille golf, hvordan holder man på et jern, hvordan slår man til bolden osv.
Derefter går vi over på 9 hullers banen, og spiller 9 huller. For at gøre det så nemt som muligt, så gælder det om at bruge færrest slag, og her vil de bedste naturligvis også blive præmieret.
Prisen for arrangementer er kr. 400,- (+ evt. spisning senere)

Efter alle er færdige med at spille, afleveres scorekortene til to af vores udsendte, og dernæst tager vi i hytten og ser Danmark tæske Cameroun til lidt VM bold i Hytten. For mere om dette arrangement, se bold, øl, gris og en smule golf.

Præmier:
Ingen golfturnering uden præmier, og således også til denne.
Golfpromote har givet os 1 Pro/Am hold til Ecco Tour i Ishøj Golfcenter d. 21. september. Golfpromote ledes af Flemming Astrup, som er glødende Brøndby fan og medlem af Brøndby Support. Han har lovet en fyrstelig behandling, især hvis vinderne dukker op i en Brøndby trøje. Præmien har en værdi af 7.500 kr. Denne præmie er dog kun med i turneringen for de øvede. Mere information om Ecco touren og Ishøj Golfcenter. Oven i hatten har han smidt nogle officielle Ecco Tour Windbreakers, som vil blive fordelt på både begynder og den øvede turnering.
Samtidig har vi også skaffet nogle dejlige præmier fra Brøndby Shoppen, for der skal jo Brøndby gear til, når det er en turnering for Brøndby fans.

Præmierne uddeles i hytten til VM arrangementet.

Tilmelding foregår i webshoppen

evt. spørgsmål kan sendes til sarah@bif-support.dk

Skrevet af

Spred ordet