Stemningsboykot til mandagskampen mod Randers

Så er det blevet vores tur: Brøndby spiller sæsonens første mandagskamp, når vi hjemme tager imod Randers i 21. spillerunde. I den forbindelse er der planlagt protest i løbet af kampens første 15 minutter – ikke imod Brøndby IF eller klubbens spillere, men imod kamptidspunktet.

I løbet af efterårssæsonen har klubber såsom Aab, Esbjerg, AGF og OB alle været ramt af mandagskampe. Dette har medført stemningsboykot og kritiske bannere fra samtlige fangrupperinger på kryds og tværs af klubberne i løbet af kampenes første 15 minutter. Disse boykots har fået stor opmærksomhed i medierne og er således flittigt blevet nævnt i aviser, på internettet og i P3-sportens transmission af kampene. Endvidere har aktionerne fået opbakning blandt nogle af klubbernes spillere – her kan eksempelvis nævnes den forhenværende Brøndby-topscorer, Peter Graulund, som har udvist forståelse for fansene og udtalt sig negativt om disse mandagskampe.

Når Brøndby på mandag tager imod Randers vil vi kraftigt opfordre samtlige Brøndby-fans til at bakke op om et stemningsboykot i løbet af kampens førte 15 minutter. Sagt med andre ord: Ingen former for stemning i denne tidsperiode. Så snart uret har passeret de 15 minutter skal stemningen atter genoptages på fuld skrue gennem resten af kampen.

Det skal tilføjes, at samtlige Brøndby-spillere er blevet informeret om mandagens aktion og baggrunden herfor. Således vil ingen af spillerne undre sig over udeblivelsen af stemningen fra Faxe Tribunen. I stedet vil de forhåbentlig blive mødt af en massiv bølge af opbakning i løbet af kampens sidste 75 minutter, så Brøndby kan få den sejr, som vi alle hungrer så meget efter.

Skrevet af

Spred ordet