Auktion til fordel for Haiti

Peter Madsen og en gruppe af de andre spillere har privat taget initiativ til en auktion til fordel for jordskælvsofrene i Haiti.

Efter en del snak i spillertruppen om hvorledes, man som spiller kunne være med til at hjælpe, er de kommet frem til, at den bedste måde at gøre dette på, er med en auktion med en masse spændende effekter.

Spillergruppen har derfor samlet en række helt unikke trøjer, bolde, støvler, handsker og effekter sammen blandt deres kolleger i hele Europa, og alle disse ting kan der bydes på, når auktionen løber af stablen på torsdag eftermiddag.

Blandt de ting, der kan bydes på er bl.a. Peter Madsens originale topscorertrøje fra 2002, Ebbe Sands topscorertrøje, Trøjer fra Daniel Agger samt landsholdtrøjer fra både danske og udenlandske spillere. 

Auktionen foregår i Foyeren ved Michael Laudrup Lounge torsdag d. 11. marts kl. 16:30.

Dørene åbner kl. 16:00, og her vil spillerne tage imod og hjælpe til med auktionen.

Der er allerede kommet mere end 15.000 kr. ind via et arrangement for sponsorer i sidste uge , så vi er godt i gang siger Peter Madsen. Han håber, at rigtig mange vil møde op på torsdag, hvor de både kan bidrage til det omfattende hjælpearbejde, der vil være behov for i mange år fremover, men også sikre sig nogle super fede ting, som ingen andre vil få fingrene i.

Spillerne har fri denne eftermiddagen og for Peter Madsens vedkommende, så mener han, at det er en god måde at lade op til søndagens derby på – at få clearet hjernen for fodbold for en stund og samtidig hjælpe Unicef i deres arbejde for jordskælvsofrene i Haiti.

Du kan se meget mere om initiativet her: 

http://brondby.com/article.asp?aid=61504&id=145

Skrevet af

Spred ordet