Fælles gåtur til parken

Det er efterhånden blevet en tradition at der til et derby i parken arrangeres en fælles gåtur fra Rådhuspladsen. Denne gang er ingen undtagelse og der er derfor også arrangeret en fælles gåtur i forbindelse med søndags derby.

Den fælles gåtur starter på Rådhuspladsen kl. 15.30.

Vi håber, at så mange Brøndbyfans som muligt møder op og vil være med til at sætte deres præg på de Københavnske gader. Igennem årene er der utallige eksempler på, at sådanne gåture har forløbet uden ballede, som enkelte medier ellers altid prøver at piske op inden et derby. Vi ønsker dog alligevel at opfordre alle deltagere om at vise Vestegnen frem på en positiv vis med sang, flag m.v. og undlade at lade vold, hærværk og tyveri være en del af denne fælles gåtur.

Vi har haft en god dialog med politiet op til søndagens derby og vi er fra politiets side blevet informeret om, at de vil møde op med “blød hat” dialogstrategi og vil forsøge at få gåturen til at glide så godt som muligt. Vi opfordrer generelt til at følge politiets anvisninger og skulle der være nogle udefra, der mener, at de skal blande sig i vores fælles gåtur med onde hensigter, så opfordrer vi folk til at trække til side, så politiet kan komme til at arbejde.

Efter kampen vil der være en opdeling af fck- og Brøndbyfans således at alle Brøndbyfans som udgangspunkt bliver henvist til at gå mod Nordhavn station og fckfans mod Østerbro station.

Se eventuelt dette kort, for at finde vej til Nordhavn Station. 

Vel mødt!

Brøndby Support

 

Skrevet af

Spred ordet