To gange Cagara på spil

Denne weekend kommer lidt til at stå i Cagara-familiens tegn: Den tidligere Brøndby-dreng Dennis Cagara optræder søndag på Brøndby Stadion, hvor han vil forsøge at gøre livet surt for sin barndomsklub, mens brormand Sunny leverer en omgang trylleri på tv. Vi har talt med brødrene om Brøndby, fodbold og andre narrestreger.

Brøndby-drenge med gule hjerter
Cagara-brødrene er begge født og opvokset i Brøndby, og lillebror Dennis trådte sine barnefodboldstøvler i den gule trøje, før han som ungt talent smuttede til Hertha Berlin og fik debut i Bundesligaen. Begge er de talentfulde på hver deres felt: Storebror Sunny er entertainer med speciale i tryllekunst, og han har tidligere optrådt for Brøndby Support ved arrangementer i Hytten. Lillebror Dennis tryller på fodboldbanen, men selvom vi ønsker ham alt held og lykke med karrieren, går hans evner forhåbentlig ikke alt for hårdt ud over Brøndby IF på søndag? Begge har de således deres hjerte i Brøndby og er erklærede fans af klubben, så de håber på en positiv modtagelse af Brøndby-fans på hver deres facon.

Showman Sunny på tv
Sunny Cagara optræder fredag aften kl. 20.00 direkte på tv i showet Talent 09, hvor han skal forsøge at overbevise dommere og seere om at komme i finalen, og her kunne han godt bruge lidt hjælp.
“Det bliver kanon at være på i den direkte sendetid, og det gjorde da ikke noget, hvis Brøndby-fans ville give mig deres stemme pr. sms,” griner Sunny Cagara, der lover at komme og optræde for Brøndby Support ved Hytten, så snart muligheden opstår.

Sjovt familiemedlem
Fodboldbrormand Dennis, der søndag vil spæne op og ned ad venstre flanke hos FC Nordsjælland på Brøndby Stadion, er stolt af sin bror.
“Han bliver jo kun bedre og bedre, og man overraskes hver eneste gang, også selvom man måske har set et trick før. Det er utroligt, så god han er og så hurtig, han er til at gør tingene. Han både snyder og underholder folk samtidig, og det er superfedt. I aften er det sværere, for han har kun to minutter til at fange folk hurtigt, men alle skal bare vide, at Sunny kan så mange ting, og hans shows fremover bliver bare vildere og vildere, hvis han går videre til finalen. Jeg glæder mig meget til at opleve ham og opfordrer da folk til at stemme på ham, for hver stemme kan gøre en forskel,” mener Dennis Cagara og tilføjer:

“Sunny er et sjovt familiemedlem at have, for han er altid spontan og kan lave narrestreger, når familien eller venner mødes. Og så er han et positivt menneske, der vil folk det bedste. Han er meget målrettet og en stærk og sympatisk karakter,” siger Dennis om sin bror.
“På søndag er det min tur til at være på, og jeg ser voldsomt frem til at spille den kamp, for det vil være første gang, jeg optræder på Brøndby Stadion for FCN. Det bliver også en vild oplevelse.”

Læs mere

Optakt til søndagens FCN-kamp

Sunny Cagaras website

Skrevet af

Spred ordet