Optakt: Hytten, fan og evige følelser

Søndagen står heldigvis igen i en hjemmekamps tegn, og som optakt bringer vi nyt fra Hytten, en supporters mening om kampen samt et interview med Dennis Cagara, der nærer evige følelser for Brøndby IF, selvom han optræder for fjenden søndag.

Hytten åbner kl. 15
Før søndagens kamp mod FC Nordsjælland vil Hytten have åbent fra kl. 15.00, og der er også åbent efter kampen.
Grillen har åbent før kampen og serverer “dagens ret”, som er fiskefrikadeller med ærter og gulerødder til kr. 35,-.

Priser i Hytten
Øl 25,- / Ølkort (for medlemmer af Brøndby Support) 100,- for 5 fadøl
Breezer 30,- / 2 for 50,- // Soda-/kildevand 15,-
Grillen:
Pølse m/brød 25,- / Bøfsandwich 30,- / Toast 15,-

De skal være top 3
Brøndby Support-medlem Allan Danielsen fra Måløv er helt klar til på søndag trods snitteren i Silkeborg.
“Jeg satser da på, at spillerne er ved at være vågne igen efter nederlaget deroppe, og nu er vi på hjemmebane, så de falder vel ikke i søvn igen? Nu skal spillerne sgu vise deres fulde opmærksomhed til den kamp! Jeg er ikke den store Kent Nielsen-fan, så sæsonen indtil nu er for mig gået alt for godt. Overordnet set er vi jo ikke smidt af endnu, og de skal bare hænge med i top 3, ellers forsvinder folk jo lige så stille. Jeg kommer dog uansnet hvad, men derfor kan jeg godt være irriteret alligevel, når de ikke vinder. På mit job er aftalen, at når Brøndby vinder mesterskabet, så bærer jeg den gule trøje dagen efter, men nu har jeg været syv år på denne regnskabsafdeling og kun haft trøjen på en gang. Det er ikke nok,” konstaterer Allan Danielsen.

Cagara: Brøndby-dreng uanset hvad
Den tidligere Brøndby-spiller Dennis Cagara har aldrig lagt skjul på, at hans hjerte er og altid vil være i moderklubben, men søndag optræder han på modstanderens hold for FCN.
“Jeg er faldet godt til i klubben, men det er ikke gået som forventet for holdet, efter vi ellers fik en god start. Vi har ikke scoret nok efter ‘Bern’ (Bernburg, red.) gik til Brøndby, så vi håber at komme igang søndag. Brøndby er naturligvis sultne efter Silkeborg-kampen, så det bliver rigtig svært for os. Jeg kender jo selv, hvor fantastisk det er at spille på Brøndby Stadion, og søndag er første gang, jeg selv optræder derude for Nordsjælland imod Brøndby, så jeg glæder mig rigtig meget. Forhåbentlig spiller jeg,” siger Dennis Cagara.

Hvilken modtagelse forventer du af supporterne?
“De ved godt alle sammen, at uanset hvor jeg er eller har været, er jeg en Brøndby-dreng! Jeg har brugt mange år i Brøndby, og klubben betyder meget for mig. Mit hjerte vil altid altid være der, men søndag spiller jeg for Norsjælland og vil gøre mit til, at vi vinder. Jeg vil jo gerne vise, at den Brøndby-dreng her vil noget og er én, man kan regne med. At spille mod Brøndby vil altid være en speciel kamp med stor motivation, når man optræder imod dem, for søndag er min arbejdsgiver pt. FC Nordsjælland, hvor mine følelser for BIF skal laves om til positiv energi. Det bliver forhåbentlig en dejlig oplevelse.”

Læs mere

Bernburg om kampen på fibtv

 

Skrevet af

Spred ordet