Tæt på nordjysk lokalafdeling

Det er kun et spørgsmål om tid, før der opstår en ny lokalafdeling i Nordjylland. Man er tæt på stiftelsen af en officiel fanklub med hovedsæde i Hjørring, og vi kan kun opfordre samtlige nordjyder med gult blod til at melde sig og støtte op om projektet!

 

Potentiale på Facebook

”Vi er fem ansvarlige i øjeblikket, men i alt er vi 19 medlemmer nu. Så det varer ikke længe, før vi laver en officiel ansøgning til Brøndby Support. På Facebook har vi startet en gruppe med 289 medlemmer indtil nu, så der må være interesse for Brøndby IF heroppe og dermed potentiale for flere medlemmer,” siger Allan Simonsen, en af initiativtagerne.

 

Mange medlemmer = flere og bedre ture

Allan Simonsen og kommer med en opfordring: Vi har prøvet at arrangere en del ture både i Jylland og til Brøndby, men vi ville gerne ønske os større tilslutning, for jo flere vi er, desto billigere og bedre ture kan vi lave.  Problemet ligger i, at selvom vi er mange Brøndbyere heroppe, er der ikke så mange medlemmer hos os endnu.” Nordjyderne har skabt en egen hjemmeside, hvor man kan hente information om kommende kampe og busture.

 

For mere information eller medlemskab:

nordjyllandbrondbysupport.dk


 

Skrevet af

Spred ordet