Spørg Mike “Månedens Spiller” Jensen

Nu har du chancen for at stille Mike Jensen et spørgsmål: Brøndby Support inviterer brugerne på hjemmesiden til at maile os jeres spørgsmål til manden, som I for anden måned i træk har kåret til Månedens Spiller. Den unge supporter-yndling har for alvor slået til og indfriet de forventninger, som klubben havde til ham i hans tidligere år, og supporterne forstår i den grad at værdsætte, at en mand af egen avl sætter sig igennem som førerfigur i øjeblikket.

Glæde efter kedelige episoder
“Det er jeg rigtig glad for! Det er særlig dejligt, at fansene kårer mig, især efter de kedelige episoder for et par år siden,” siger Mike “Månedens Spiller” Jensen med henvisning til dengang, da klubben var i krise, og visse fans lod deres frustration gå ud over talentet med pifteri.
Hvorfor er lykken vendt for sønnen af den tidligere Brøndby-spiller Henrik Jensen?
“Jeg er ikke blevet en bedre fodboldspiller fra den ene dag til den anden, men jeg er fundet ind i en god rytme på holdet, hvor det kører fint i øjeblikket,” mener Mike.

Hvad vil du spørge Mike J. om?
Nu får du chancen for at spørge Mike om det, du gerne vil vide. Har han en kæreste? Hvem er hans forbillede? Eller hvad du nu vil vide…?
Mail dit spørgsmål + navn til os, og vi vil udvælge de bedste til et interview med Mike Jensen lavet af brugerne til brugerne af Brøndby Supports hjemmeside.

Mail dit – og navn til:
bsmedier@mail.dk

Læs mere:

Mike J. Månedens Spiller i juli

 

 

Skrevet af

Spred ordet