Kontorets åbningstider

Grundet ændringer i vores personalesammensætning er kontoret for tiden lidt vanskelligere at komme i kontakt med end vanligt. Det skyldes at der i øjeblikket ikke er nogen til at bemande telefonerne i den normale telefontid mellem kl. 12 og 15.
Vi besvarer dog mails hver eneste dag og vi skal derfor opfordre til, at man stiller de fleste spørgsmål via vores mailboks.

I første omgang kan vi notere de dage i næste uge hvor vi ved at der er nogen til at bemande kontoret og tage telefonen (vi udvider listen efterhånden som vi får mulighed for at sidde dernede andre dage):

  • Torsdag d. 20. august, 9-12
  • Fredag d. 21. august, 11-14

I løbet af de næste uger finder vi en mere fast løsning for resten af året så man altid ved hvornår telefonen er åben, men indtil da bliver det disse lidt varrierende åbningstider og så ellers en opfordring til at sende sine spørgsmål via mail.

Skrevet af

Spred ordet