Optakt: Ingen tur til Warszava

Brøndby Support sender ingen medlemmer afsted til Polens hovedstad til returkampen mod Legia torsdag den 6. august. Både fly- og busturen fik for få tilmeldte, og det har sine årsager.

Ferien hærger
Næstformand i Brøndby Support, Michael Duus mener, at de aflyste ture er en kombination af flere ting:
“For det første er vi midt i ferien, og fodboldsæsonen er ikke helt oppe i højeste gear endnu. Andre faktorer kan være den korte varsel, som folk har fået til en relativ lang rejse, og de polske hooligans opførsel i Brøndby har næppe hjulpet på rejselysten heller.”

Kontrolleret offensiv
Kent Nielsen er godt klar over, at chancerne for avancement for Brøndby IF er blevet mindre efter 1-1 på hjemmebane, men coachen er fortrøstningsfuld:
“Det var ærgerligt, vi ikke vandt hjemme, fordi vi manglede effektivitet. Resultatet passer dem godt, for nu kan de spille det spil, de foretrækker ved at stå dybt og slå kontra. Men vi er stærke nok til at ville få vores muligheder. Vi skal ikke stresse dernede, men spille en kontrolleret offensiv.”

Legias manager: -60/40 til os
Legias manager Jan Urban deltog i pressemødet efter 1-1-kampen i Brøndby, og han sagde bl.a. følgende:
“Vi var heldige med ikke at tabe. Vi havde kun 3-4 spillere på Brøndbys niveau og tempo i dag, for vi er endnu ikke begyndt med turneringen. Legia fik ikke vist sit fulde potentiale, og Brøndby vil møde et helt andet hold på vores hjemmebane. Nu skal vi gribe chancen for at gå videre efter resultatet i dag, men vi skal lave færre defensive fejl, end vi gjorde i Brøndby. Chancerne før returkampen for at gå videre er 60-40 til os. Brøndbys farligste spiller er farnerud, han har et godt venstreben og skabte os problemer.”

Supporter: -Videre med gode takter
Michael Delfs, 31 årig supporter, der har fulgt Brøndby i 15 år, er optimist før returkampen:
“Jeg forventer, de bygger videre på de gode takter fra i søndags og udnytter chancerne til at score nogle gode kasser. Taktisk virkede Legia ikke skarpe og da slet ikke i defensiven, så vi får en masse gode chancer dernede. Omvendt virker de stærke offensivt, så det bliver næppe en 0-0-kamp. Deres tilskuere på Brøndby Stadion larmede ok, så ganger man det med nogle tusinde, så får de en 12-mand, som vi ikke har med. Så må de, der dukker op, give den alt hvad de har!”
Michael Delfs er ikke bekymret for de danske fans’ sikkerhed:
“Jeg kender ikke forholdene dernede, men det polske politi har nok kendskab til deres hooligans, så de forhåbentlig kan håndtere dem.”

Læs mere:

Legia: -Intet at frygte

 

 

 

Skrevet af

Spred ordet