Legia: -I har intet at frygte

En repræsentant fra Legia Warszava forsikrer Brøndbys supportere, at de roligt kan tage turen til den polske hovedstad. Brøndby Support arrangerer bustur til returkampen, men torsdagens mange anholdelser af polske hooligans foran Brøndby Stadion har nok fået nogle til at overveje en ekstra gang, om man ønsker at møde disse rå voldsmænd igen på deres “hjemmebane”?

Legia garanterer sikkerhed

Brøndby Support Website forhørte sig hos Legias fanrepræsentant, Damian Niedzialek, om sikkerheden før, under og efter kampen mellem Legia og Brøndby IF torsdag den 6. juli.

Hvad kan Brøndbys hold og supportere forvente af atmosfæren på Legias stadion?

“Det bliver som normalt. Spillerne har absolut intet at frygte, og sikkerheden på stadion vil være i orden,” siger Damien Niedzialek.

Hvordan vil de danske supportere kunne forvente at blive modtaget i Warszava?

“De danske supportere vil få 250 billetter til afsnit A på stadion, som ligger fjernest væk fra afsnittet med vores fanatics. Stadion er under ombygning, og derfor kan vi ikke lukke flere danske fans ind.”

Vil danske fans have noget at frygte efter de næsten 200 anholdelser af polske fans i København?

“Brøndbys supportere har intet at frygte hos Legias supportere. Vi har ikke haft problemer på vores stadion i flere år, så vi kan garantere deres sikkerhed. Danskerne vil få egen indgang til stadion og blive adskilt fra polske tilskuere. Efter vores mening kan de også føle sig sikre uden for stadion, idet vi vil tage alle forholdsregler for at sikre deres sikkerhed.”

Køb busturen her

Skrevet af

Spred ordet