Bustur til Warszawa på plads INCL. kampbillet

Vi er nu klar med en bustur til Warszawa, så du for blot 1195,- kroner kan komme tur/retur til Warszawa. Der er afgang tirsdag den 4. august klokken 22.00 fra DGI-byen og 22.30 fra Hytten. Bussen ankommer til Warszawa først på eftermiddagen onsdag den 5. august med indkvartering på hotellet, der ligger blot 500 meter fra stadion.

Efter indkvarteringen er der mere end et døgn på egen hånd i Warszawa. Vi arbejder i øjeblikket på at arrangere en opvarmningsfest på kampdagen, og hvis ikke de lokale myndigheder stiller sig i vejen, vil vi se om ikke det er muligt at gå i fælles march fra hotellet til stadion klokken 17.00 på kampdagen. Kick-off er sat til klokken 20.45 men vær opmærksom på at dette tidspunkt ikke er endeligt fastsat endnu.

Følg med her på brondbysupport.dk og brondby.com i de kommende dage for yderligere oplysninger.

Der vil være afgang mod Danmark umiddelbart efter kampen og forventet ankomst til Brøndby er 16.00 fredag den 7. august.

Prisen for denne tur med overnatning er blot 1195 kr. og den er allerede sat til salg i web-shoppen. Men bemærk at turen kun bliver gennemført hvis der er minimum 25 deltagere!
Bemærk at kampbillet er inkluderet i prisen.

Og husk også at Brøndby Support også arrangerer flytur til kampen. Denne tur koster blot 2.895 kroner INCL kampbillet og strækker sig over samme periode som busturen. Du kan læse mere om flyturen på linket nedenfor.

 

Brøndby Supports web-shop

Flytur til Warszawa

Skrevet af

Spred ordet