Køb billet til FCN-Brøndby

Kampen i toppen af SAS-ligaen spidser til og Brøndby IF har brug for al den opbakning de kan få, hvis vi skal ende øverst på skamlen når medaljerne skal uddeles!

Torsdag går det løs på Farum Park og 3 point er det eneste der tæller. Heldigvis plejer mange fans da også at være på plads til kampene i Nordsjælland og vi håber naturligvis at alle vil være med til at skabe en festlig ramme om kampen.

Køen til billetskuret bag vores tribune plejer at være meget lang når Brøndby er på besøg og vi opfordrer derfor alle, til at købe billet på forhånd så vi undgår de mest kaotiske situationer inden kampen. Din billet kan købes i Brøndby Shoppen til og med onsdag. Prisen er 195,- for voksne og 95,- for børn inklusiv gebyr.

Husk at Brøndby Support har et yderst fordelagtigt tilbud på en bustur fra Brøndby til Farum for kun 95,- inklusiv kampbillet.

Brøndby Supports bustur til Farum Park

Brøndby Shoppens åbningstider

Ordensreglement for Farum Park

 

Skrevet af

Spred ordet